doTERRA AromaTouch Massage Blend (15ml)

 52,67

  Denne massageblanding er specielt udviklet til at udnytte oliernes terapeutiske fordele under en massage. Olien er kendt for sin afslappende virkning på musklerne, lindrer spændt og irriteret væv og stimulerer en god cirkulation. Olierne fra doTERRA i denne blanding er basilikum, grapefrugt, cypres, marjoram, pebermynte og lavendel.

  På lager

  doTERRA's fantastiske AromaTouch-massageblanding kombinerer de unikke fordele ved olier, der er kendt for deres afslappende og beroligende virkning. I denne olie har doTERRA inkluderet de æteriske olier Cypress (Cipres), Peppermint (Pepermunt), Marjoram (Marjolein), Basil (Basilicum), Grapefruit og Lavender (Lavendel) kombineret. Olien har mange fordele ved forskellige massageteknikker.

  Olien er en vigtig del af doTERRA AromaTouch-teknikken; en metode, der er udviklet af Dr. Hill, til at anvende æteriske olier for at opnå en dybtgående wellness-oplevelse. AromaPro tilbyder træning i AromaTouch-teknik i hele Holland.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Læg 1-2 dråber AromaTouch på nakke og skuldre for at lindre spændinger.
  • Brug AromaTouch-olien til en håndmassage.
  • Tilsæt olien til Epsom-salt og nyd den i et varmt bad.
  • Giv en massage med AromaTouch-teknik. Du kan lære denne teknik på 1 dag. Du kan finde flere oplysninger om vores workshops. Vi underviser regelmæssigt i dette endagskursus i hele Nederlandene.
  • Brug olien direkte på huden. For at opnå en lokal effekt kan olien fortyndes med FCO (Gefractioneerde Kokosolie).

  Fordele ved AromaTouch-olie*

  • Hjælper med at reducere spændinger.
  • Giver en aromatisk oplevelse til en beroligende massage.
  • Har en positiv virkning på åndedrætssystemet.
  • Beroligende, afslappende virkninger.
  • Beroliger irriteret væv og øger cirkulationen.

  Advarsler

  Må ikke indtages. Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder. Undgå sollys eller UV-stråler i op til 12 timer efter påføring.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg