doTERRA Balance Balance Grounding æterisk olieblanding (15ml)

 39,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Har rastløshed og spændinger taget overhånd i dit liv, og har du brug for mere fred og harmoni? Denne blanding fra doTERRA beroliger sindet og kroppen og afbalancerer følelserne. I denne olie er gran, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy og Blue Chammomile kombineret for at give en kraftig, jordnær effekt på krop og sind.

På lager

I Balance Grounding Blend har doTERRA kombineret stærkt jordnærende olier for at fremme ro og harmoni i krop og sind. Olien har en varm duft, der skaber jordforbindelse, afslapning og en følelse af balance. Den træagtige duft giver en følelse af ro og velvære. doTERRA anbefaler, at alle starter dagen med Balance under fødderne for at få en god start på dagen. I denne olie finder du følgende æteriske olier fra doTERRA: Spruce, Ho Wood, Frankincense (Wierook), Blue Tansy (Blauwe Boerenwormkruid) og Blue Chamomile kombineret med fraktioneret kokosnøddeolie.

Ho Wood, Blue Tansy og Blue Chamomile kan reducere ængstelige følelser, og Frankincense støtter jordforbindelse og balance i følelserne. Olien støtter ro, fred og afslapning og hjælper med at harmonisere forskellige fysiologiske systemer i kroppen. Balance Grounding Blend kan berolige hyperaktivitet og genforbinde dig med dine egne rødder, så du kan få gang i jordforbindelsen. Dybe følelser af angst kan forsvinde, og følelsesmæssige blokeringer ophæves.

Læs mere? Klik her.

Anvendelser*

 • Smør Balance på fodsålerne, før du begynder dagen. På den måde bevarer du følelsen af ro hele dagen.
 • Læg en dråbe Balance på håndleddene og nakken for at lindre følelser af angst eller rastløshed.
 • Kombiner olien med epsom-salt eller lidt mælk for at få et afslappende bad.
 • Olien kan fremme ro og harmoni ved at sprede den i en diffusor, om natten og om dagen.
 • Fordamp olien under lange køreture i bilen. Det giver en behagelig atmosfære under kørslen.
 • Ved hjælp af en halskæde med diffusor kan du bære den varme duft af Balance med dig hele dagen.
 • Balance er en af de olier, der anvendes under AromaTouch-massagen. Vil du også lære denne teknik? Tjek vores workshops for at se, hvornår træningen afholdes i nærheden af dig.

Advarsler

Du må ikke tage
Mulig hudoverfølsomhed
Opbevares uden for børns rækkevidde
Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder

 

 

*Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg