doTERRA DDR Prime softgels

 77,00

  doTERRA DDR Prime® Softgels Cellular Complex er en patenteret blanding af æteriske olier, der er kombineret for at støtte cellens sundhed, funktion og fornyelse. DDR Prime softgels indeholder Frankincense, vild appelsin, citrongræs, timian, kløver og niaouli æteriske olier.

  Tag 2 om dagen sammen med et måltid.

  DDR Prime Softgels Essential Oil Cellular Complex er en patenteret blanding af æteriske olier, der er kombineret for at støtte cellens sundhed, funktion og fornyelse. * DDR Prime indeholder Frankincense, Wild Orange, Lemongrass, Thyme, Summer Savoury, Clove og Niaouli Essential Oils, og æteriske olier af Niaouli, der i undersøgelser har vist sig at fremme en sund reaktion på frie radikaler og samtidig støtte en sund cellulær funktion. * DDR Prime Softgels er nemme at sluge og giver en praktisk metode til at indtage DDR Prime æterisk olieblanding når som helst og hvor som helst.

  DDR Prime indeholder olier, der i kliniske undersøgelser har vist sig at støtte cellulær sundhed og vitalitet og at fremme en sund reaktion på frie radikaler, samtidig med at de understøtter en sund cellulær funktion. DDR Prime Essential Oil Cellular Complex er ideel til reparation af celler og cellefornyelse. Det helbreder kroppen på celleplan.

  Primære fordele

  Fremmer en sund reaktion på frie radikaler.
  Alle fordelene ved DDR Prime i en softgel, der er let at sluge.
  Beskytter kroppen og cellerne mod oxidativt stress.

  Brugsanvisning

  Tag 2 softgels dagligt i forbindelse med måltider (kan tages hver morgen og aften).

  Vigtigste ingredienser og fordele
  Frankincense: fremmer en sund reaktion på frie radikaler
  Wild Orange: Understøtter et sundt cellulært respons
  Citrongræs: beskytter mod miljømæssige trusler
  Timian: Fremmer immunitet og cellulær sundhed
  Sommersalvie: Understøtter en sund reaktion på oxidativt stress
  Nellike: kraftige antioxidantegenskaber
  Niaouli: støtter cellulær immunitet
  Andre ingredienser: Ingredienser: Olivenolie, ikke-GMO fødevarestivelse, carrageenan, glycerin, maltitol, renset vand.

  Advarsler
  Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Opbevares på et køligt og tørt sted.

  Du kan få flere oplysninger om DDR Prime: læs produktinformationssiden her.

  * Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg