doTERRA Cassia æterisk olie (15ml)

 34,33

  Denne opvarmende Cassia-olie stammer fra bibelske tider. Olien fremmer en sund fordøjelse og immunfunktion, samtidig med at den giver en stærk, opkvikkende aroma. I en Veggiecap kan denne olie tages hver dag for at støtte immunsystemet.

  På lager

  Cassia æterisk olie er nært beslægtet med kanelolie og har været brugt i over tusindvis af år for sine mange sundhedsmæssige fordele. Det er en af de få æteriske olier, der nævnes i Det Gamle Testamente. Her nævnes den for sin umiskendelige duft og beroligende aromatiske egenskaber.

  Denne olie fremmer fordøjelsen og har beroligende egenskaber. Det er en “varmende” olie, der hjælper med at støtte en sund immunfunktion og hjælper med at varme kroppen op i de kolde måneder. Cassia er en varm olie. Derfor skal den fortyndes med en basisolie, f.eks. fraktioneret kokosolie, når den påføres huden.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Tilsæt en dråbe Cassia til citrusblandinger eller sammen med Clove (Kruidnagel) og Ginger (Gember) i en diffusor om efteråret og vinteren.
  • Tag et til to dråber i en grøntsagsdosis for at få ekstra immunforsvar.
  • Kombiner en dråbe Cassia med fraktioneret kokosolie til en varmende massage.
  • Kom 1 eller 2 dråber sammen med lemon (Citroen) olie i et glas vand for at støtte en sund fordøjelse og stofskifte.

  Advarsler

  Fortyndes ved brug på huden.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg