doTERRA Arise Enlightening Blend (5ml)

 34,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

På lager

Beskrivelse

Føl dig glad og modig, når du tager fat på dine mål. Denne forfriskende og oplysende blanding af æteriske olier er perfekt til at inspirere dig til at drømme stort og arbejde hårdt. Med Grapefruit, Citroen, Osmanthus, Melisse og Siberische Fir æteriske olier i en base af fraktioneret kokosolie inspirerer dōTERRA's Enlightening-blanding dig til øjeblikke, hvor du rejser dig og når dine højeste mål. Nyd fordelene ved doTERRA Arise, mens du udfordrer dig selv til at nå det næste niveau.

Brug

 • Brug Arise, mens du træner følgende yogastillinger: stående, arme højt og stående sidelæns strækninger og Half Moon
 • Brug Arise og hele doTERRA Yoga Collection til at forbedre din yogapraksis
 • Påfør på tindinger, håndled og hals for at fremme følelser af lykke
 • Nyd de aromatiske fordele ved Arise, mens du udfordrer dig selv til at nå det næste niveau

Brugsanvisning

Til massage blandes 5 dråber med 10 ml basisolie. Til bad, bland 5 dråber med 5 ml olie. Til parfumering blandes 1 dråbe med 10 dråber olie.Kun til udvortes brug.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg