doTERRA DDR Prime softgels

 77,00
doTERRA DDR Prime® Softgels Cellular Complex er en patenteret blanding af æteriske olier, der er kombineret for at støtte cellens sundhed, funktion og fornyelse. DDR Prime softgels indeholder Frankincense, vild appelsin, citrongræs, timian, kløver og niaouli æteriske olier. Tag 2 om dagen sammen med et måltid.

doTERRA On Guard perler

 22,67
dōTERRA On Guard® Beadlets Protective Blend: DoTERRA On Guard Beadlets (perler) er en praktisk måde at tage og styrke immunsystemet på. Perfekt til rejser og på farten.

doTERRA On Guard softgels

 38,67
Den patenterede formulering af doTERRA's On Guard Softgels indeholder sort peber, oregano og Melissa æteriske olier. Formlen for, hvornår R'et er tilbage i måneden! Understøtter et sundt immunsystem.

doTERRA Serenity Softgels

 33,67
dōTERRA Serenity ™ Restful Complex Softgels dōTERRA Serenity Restful Complex er en unik kombination af æterisk lavendelolie og naturlige planteekstrakter i en vegetarisk softgel, der hjælper dig med at få den forfriskende søvn, du har brug for, uden at du føler dig groggy og søvnig næste dag. * dōTERRA Serenity Calming Complex kombinerer de velundersøgt , afslappende fordele ved lavendel æterisk olie og L-Theanine sammen med citronmelisse, passionsblomst og kamille for at slappe blidt af og sove. *

doTERRA Smart & Sassy Metabolic Blend Softgels

Original price was: € 50,67.Current price is: € 25,00.

Slim & Sassy® Softgels indeholder DōTERRA's patenterede æteriske olieblanding i praktiske softgels, der hjælper dig med at nå dine mål for vægtkontrol på en sund og naturlig måde. Slim & Sassy's smagfulde blanding indeholder æteriske olier, der dæmper følelsen af sult hele dagen, samtidig med at den øger stofskiftet og fremmer et positivt humør.

doTERRA TriEase Softgels

 32,67
TriEase Softgels er softgels, der indeholder en sæsonbestemt olieblanding. Disse softgels er udviklet til at beskytte luftvejene mod sæsonbestemte og miljømæssige trusler som f.eks. høfeber. Hver softgel indeholder citron-, lavendel- og pebermynteolie, som alle tre er kendt for deres evne til at støtte en sund vejrtrækning og et sundt immunsystem.

doTERRA Zendocrine softgels (60 st)

 34,00
Disse softgels fra doTERRA er nemme og hurtige at tage og understøtter kroppens naturlige afgiftningssystem. Zendocrine Softgels indeholder æteriske olier mandarin, rosmarin, geranium, enebær og koriander.

doTERRA ZenGest softgels (60 stk.)

 28,33
DigestZen® Soft gels Digestive Blend dōTERRA indeholder en unik kombination af Ingefær, Pebermynte, Karve, Anis, Koriander, Estragon og Fennikel for at hjælpe med fordøjelsen og ubehag i maven på en beroligende, naturlig måde. Hver vegetarisk softgel indeholder 120 mg DigestZen, den olie, du kender og stoler på for total fordøjelseskvalitet.

doTERRA xEO Mega æterisk olie Omega Complex (120 stk.)

 70,00
Ønsker du at støtte sundheden i dine led, dit hjerte-kar-system, din hjerne og dit immunforsvar? Så prøv disse xEO Mega softgels fra doTERRA, der kombinerer æteriske olier og naturlige omega-fedtsyrer for at støtte en sund krop. [one-fourth-first]Medlemmer[/one-fourth-first][one-fourth]€55,75[/one-fourth] [one-fourth-first]Ikke-medlemmer[/one-fourth-first][one-fourth]€74,33[/one-fourth]