doTERRA Eucalyptus æterisk olie (15ml)

 28,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Æterisk eukalyptusolie har en positiv virkning på luftvejene og renser overflader og luften. Olien kan være afslappende under en massage.

På lager

De vigtigste kemiske komponenter i eukalyptusolie er eucalyptol og alpha-terpineol, hvilket gør det til en ideel olie til at fremme følelsen af renere og bedre vejrtrækning og åbne luftveje. Olien er også dejlig ved en beroligende massage.

Eukalyptus æterisk olie fremmer afslappethed og gør sindet lysere. Eukalyptus kan bruges til at rense overflader og luften. Olien fremmer følelsen af afslapning og vejrtrækning. Undersøgelser har vist, at eukalyptus er effektiv til at hjælpe med at reducere spændinger. Olien findes ofte i mundskyllevand for at friske ånden op og fremme mundhygiejnen.

Fortynd olien med fraktioneret kokosolie for at undgå hudirritationer.

Læs mere? Klik her.

Anvendelser*

 • Kombiner olien med Lemon (Citroen) og Peppermint (Pepermunt) i en sprayflaske, og brug det til at rengøre overflader i køkkenet eller badeværelset.
 • Tilsæt en dråbe
  Eucalyptus
  til fugtighedscreme og påfør den på huden for at opnå revitaliserende fordele.
 • Når du tager brusebad, kan du komme et par dråber i hænderne, placere hænderne over næsen og inhalere olien dybt for at stimulere og fremme vitaliteten.

Advarsler

Mulig hudoverfølsomhed.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

 

 

*Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg