Du har ret til at annullere din ordre op til 14 dage efter modtagelsen uden at angive nogen grund. Du har yderligere 14 dage til at returnere dit produkt efter annulleringen. Du vil derefter blive krediteret det fulde ordrebeløb inklusive forsendelsesomkostninger. Kun returomkostningerne fra dit hjem til onlinebutikken er for din egen regning. Tjek dit flyselskabs hjemmeside for nøjagtige priser.

Hvis du udøver din fortrydelsesret, returneres produktet til entreprenøren med alt leveret tilbehør og – hvis det er rimeligt muligt – i sin oprindelige tilstand og emballage. Hvis produktet er beskadiget, eller emballagen er mere beskadiget end nødvendigt for at sælge produktet, kan vi videregive denne værdiforringelse af produktet til dig. Så behandl produktet med omhu, og sørg for, at det er pakket ordentligt ind, når du returnerer det.

Hvis du vil gøre brug af denne ret, bedes du kontakte os på info@aromapro.eu. Vi refunderer derefter det skyldige ordrebeløb inden for 14 dage efter meddelelsen om din returnering, forudsat at produktet allerede er modtaget tilbage i god stand.