Bliv partner med os!

Er du klar til at tage på en rejse med personlig udvikling og gøre en forskel i menneskers liv?
Som doTERRA Wellness Advocates er vi på en mission for at give andre mulighed for at tage kontrol over deres sundhed og velvære. Og i takt med at vi opbygger vores virksomhed, vokser vi også personligt og åndeligt og lærer at blive bedre ledere og mere medfølende mennesker. Er du klar til at opdage den transformative kraft af naturlige sundhedsløsninger og hjertecentreret iværksætteri? Hvis ja, så læs videre, så viser vi dig, hvordan doTERRA er meget mere end æteriske olier.

Vi er Monir og Tanja Daniels, Blue Diamond Wellness Advocates, og vi inviterer dig til at deltage i vores mission om at bringe naturlige sundhedsløsninger til mennesker over hele verden.
Vi mener, at der er tre typer motiveringer for at starte en doTERRA-forretning: at tjene dine egne ordrer tilbage, at supplere din indkomst eller at opbygge en succesfuld karriere i den personlige sundheds- og wellness-industri, som vi har gjort. Kan du forestille dig tilfredsstillelsen ved at hjælpe andre med at blive sundere og lykkeligere, mens du opbygger en succesfuld virksomhed?

Ønsker:

Hvem elsker ikke gratis gaver?

Flere penge til ferie eller hobbyer, nogen?

Hvad med økonomisk frihed?

Men hvorfor doTERRA, spørger du? Vi er ikke en typisk Network Marketing-virksomhed. Vi er en menneskeorienteret virksomhed, der er meget optaget af miljøet og alle, der er involveret i processen, lige fra de mennesker, der arbejder “for flasken” til slutkunderne.
Gennem vores initiativer Co-Impact Sourcing og Healing Hands sikrer vi, at hvert skridt på rejsen er så etisk og bæredygtigt som muligt. Det betyder, at vi arbejder direkte sammen med de landmænd og destillatører, der producerer vores olier, for at sikre, at de får en rimelig betaling, og at indkøbsprocessen er bæredygtig. Healing Hands, den filantropiske gren af doTERRA, støtter samfund i nød rundt om i verden, og som Wellness Advocate kan du deltage aktivt i Healing Hands initiativer og endda starte dit eget!
Det, der virkelig adskiller doTERRA fra alle andre lignende organisationer derude, er deres forpligtelse til renhed på alle niveauer.
Apropos, når det gælder æteriske olier, er doTERRA markedsleder med 100 % rene Certified Pure Tested Grade (CPTG) olier. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder produkter af højeste kvalitet.
Stol på os, din næse vil lugte forskellen og dit hjerte vil mærke forskellen!

Hvis du tager med os på vores doTERRA-rejse, vil du arbejde med ligesindede mennesker, drage fordel af vores otte års erfaring og opbygge en virksomhed, hvor hjerte og service er i centrum.
Vi handler om at hjælpe andre med at blive den bedste udgave af sig selv, mens de nyder en sund livsstil og et væksttankegang.

doTERRA er netværksmarkedsføringsmuligheden for folk, der normalt gyser ved tanken om netværksmarkedsføring. Vores forretning handler ikke om at sælge så mange produkter som muligt – vi guider folk på deres egen rejse til velvære. Desuden er vores kompensationsplan en rejse til selvhjælp i sig selv! Hvert trin og hver grad repræsenterer en overvindelse af personlige forhindringer eller et slip på begrænsende overbevisninger.

At arbejde med os betyder også, at du får erfaren mentor og gennemprøvede værktøjer. Vi hjælper dig på din rejse til at udvikle din egen vej til at opbygge din virksomhed ved hjælp af gennemprøvede metoder og strategier til at tiltrække de mennesker, du elsker at arbejde med.

Så hvad venter du på? Tag med os på denne spændende rejse, og lad os gøre en forskel sammen!

Kan du huske, da du var barn, og du vidste, at du kom ind i dette liv for at ændre verden til noget bedre? Det er den slags følelsesmæssige udløsere, der driver os, og vi tror, at det også vil drive dig. Det er på tide at genoplive denne følelse! Vi inviterer dig til at tage med os på en rejse, hvor du ikke kun ændrer dit eget liv, men også andres liv.

At få succes med doTERRA betyder at frigøre dig selv til at leve livet på dine egne betingelser. Du kan administrere din egen tidsplan, vælge de mennesker, du vil arbejde sammen med, og opbygge en stabil indkomst, der kan vare i årtier. Du vil udvikle dine lederfærdigheder og blive leder af dit eget liv og din egen virksomhed. Desuden får du mulighed for at deltage i kongresser og lederkurser på de smukkeste steder i Europa.

At arbejde hos os betyder, at du bliver en del af et varmt, støttende (og sjovt!) team, hvor du kan udvikle dig i dit eget tempo.
Ingen salgserfaring? Det er ikke noget problem!
Vi træner dig undervejs med vores afprøvede og testede system. Vi skaber fantastiske arrangementer (fysisk og online) for ligesindede, så de kan komme i kontakt med hinanden og styrke vores netværk, og du kan deltage i dem! Sammen er vi stærkere, og vi garanterer, at du aldrig vil føle dig alene på din rejse med os, og at du vil få alle de værktøjer og den viden, du har brug for, til at opbygge en virksomhed, som du vil være stolt af.

Ja, jeg vil gerne starte med doTERRA, hvad nu?

Du kan selvfølgelig tilmelde dig med det samme med et af startpakkerne og gå i gang med det samme, men det er måske rarere, hvis du først besøger os på en workshop eller over en kop kaffe, så du kan få en fornemmelse af, hvem vi er, og om der er et klik. Især hvis du ønsker at opbygge en virksomhed, vil vi arbejde meget sammen og have det sjovt! Så for os går partnerskab og venskab hånd i hånd!
Ring, chat eller e-mail, vi vil meget gerne høre fra dig. Tag skridtet nu, universet elsker handling!

Bliv også en AromaPro!

Tanja i Kenya, hvor kanelbarken destilleres.

Jeg er så inspireret af doTERRA og deres æteriske olier, at jeg har været i stand til at udvide min coachingpraksis til at omfatte doTERRAs naturlige værktøjer. Mine klienter nyder godt af brugen af æteriske olier, som forbedrer og beriger coachingoplevelsen. Det fører til et mere vellykket liv med mere harmoni og glæde i livet.

Mine super motiverende upline-ledere Tanja og Monir er blevet mine venner i årenes løb og har aktivt støttet og opmuntret mig, ikke kun privat, men også professionelt. Vi mødes på lige fod og supplerer hinandens færdigheder og talenter. Denne udveksling er så uhyre værdifuld og berigende, at jeg ikke vil gå glip af den i mit liv.

Indkøbskurv