Blanding af æteriske olier

Viser 1–32 af 67 resultater

Filter
 • doTERRA MetaPWR æterisk olie 15ml

   45,33 Æterisk olie
 • doTERRA Adaptiv (15ml)

   67,00 Æterisk olie

  doTERRA® Adaptiv™ Systemet er et effektivt middel til at reducere spændinger og hjælper med at tilpasse sig til vanskelige situationer eller til at vænne sig til et nyt miljø. Adaptiv kapsler kombinerer klinisk undersøgte botaniske stoffer med en blanding af æteriske olier for at hjælpe med at håndtere virkningerne af stress og ængstelige følelser*. Den æteriske olie Calming Blend er det perfekte supplement til Adaptiv-kapsler og er svaret på livets mest krævende øjeblikke. Anvendes aromatisk eller på huden for at fremme følelsen af ro. Brug Adaptiv-kapsler og den tilhørende blanding af æteriske olier til at skabe en følelse af balance og tilpasse dig enhver situation.

 • doTERRA Adaptiv Touch (10ml)

   35,67 Æterisk olie

  doTERRA® Adaptiv™ Systemet er et effektivt middel til at reducere spændinger og hjælper med at tilpasse sig til vanskelige situationer eller til at vænne sig til et nyt miljø. Adaptiv kapsler kombinerer klinisk undersøgte botaniske stoffer med en blanding af æteriske olier for at hjælpe med at håndtere virkningerne af stress og ængstelige følelser*. Den æteriske olie Calming Blend er det perfekte supplement til Adaptiv-kapsler og er svaret på livets mest krævende øjeblikke. Anvendes aromatisk eller på huden for at fremme følelsen af ro. Brug Adaptiv-kapsler og den tilhørende blanding af æteriske olier til at skabe en følelse af balance og tilpasse dig enhver situation.

 • doTERRA Air (15ml)

   38,00 Æterisk olie

  Åndedrætsproblemer er udbredte i vores nuværende moderne samfund.
  doTERRA’s Air-blanding renser luftvejene, beroliger dem og kan nemt påføres brystet, ryggen eller under fødderne. Den behagelige duft fremmer en fredelig nattesøvn.

 • doTERRA Air Touch Roller (10ml Roller)

   24,33 Æterisk olie

  dōTERRA Breathe Touch har den perfekte balance mellem dōTERRA’s Breathe-blanding og kokosolie for at gøre det lettere at påføre olien. Olien støtter frie luftveje. dōTERRA’s Breathe Touch kan bruges sikkert af alle i familien.

   

 • doTERRA Air-X (15ml)

   46,33 Æterisk olie

  Air-X er en blanding, der er udviklet til at friske luften op med en diffusor. Den indeholder æteriske olier fra Litsea, Mandarin, Grapefrugt, Frankincense og Kardemomme.

 • doTERRA Align Centering blanding (5ml)

   29,33 Æterisk olie
 • doTERRA Anchor Steadying Blend (5ml)

   34,67 Æterisk olie
 • doTERRA Arise Enlightening Blend (5ml)

   32,67 Æterisk olie
 • doTERRA AromaTouch Massage Blend (15ml)

   41,67 Æterisk olie

  Denne massageblanding er specielt udviklet til at udnytte oliernes terapeutiske fordele under en massage. Olien er kendt for sin afslappende virkning på musklerne, lindrer spændt og irriteret væv og stimulerer en god cirkulation. Olierne fra doTERRA i denne blanding er basilikum, grapefrugt, cypres, marjoram, pebermynte og lavendel.

 • doTERRA Balance Touch Grounding æterisk olieblanding (10ml)

   23,67 Æterisk olie

  Den friske og træagtige duft af doTERRA Balance Touch er en perfekt olie, når du har brug for lidt harmoni i dit liv. Gran, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy og Blue Chamomile blander sig perfekt med fraktioneret kokosolie for at give en forførende duft, der, når den anvendes lokalt, fremmer ro, afslapning og velvære. Denne praktiske doTERRA Touch Blend er perfekt til at have med dig, uanset om du er hjemme eller på farten!

 • doTERRA Balance Balance Grounding æterisk olieblanding (15ml)

   34,67 Æterisk olie

  Har rastløshed og spændinger taget overhånd i dit liv, og har du brug for mere fred og harmoni? Denne blanding fra doTERRA beroliger sindet og kroppen og afbalancerer følelserne. I denne olie er gran, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy og Blue Chammomile kombineret for at give en kraftig, jordnær effekt på krop og sind.

 • doTERRA Brave Kids Courage Blend

   36,00 Æterisk olie
 • doTERRA Calmer Kids Restful Blend

   32,67 Æterisk olie

  Den blomstrede, bløde, træagtige duft af Calmer giver dit barn en beroligende atmosfære, der bidrager til at føle sig sikker og fremmer søvn.

   

 • doTERRA Cheer Uplifting Blend (5ml)

   41,00 Æterisk olie

  Er det på tide at lade solskinnet komme ind i dit liv for en stund og give dig selv et boost af lykke, munterhed, optimisme og positivitet? Cheer Uplifting Blend fra dōTERRA er en solrig og optimistisk aroma, der kan opløfte dig hver dag.

 • doTERRA Cheer Touch roller (10ml)

   28,33 Æterisk olie

  Lad den varme duft fra Cheer Touch rullen forbedre dit humør, og negative tanker vil ikke længere finde plads i dit glade hjerte.

 • doTERRA Citrus Bliss Invigorating Blend (15 ml)

   35,33 Æterisk olie

  Den opkvikkende blanding Citrus Bliss er en kombination af forskellige æteriske citrusolier. Denne blanding har forfriskende og opkvikkende egenskaber, der kan forbedre det daglige humør og reducere stress.

 • doTERRA ClaryCalm roll-on (10 ml)

   42,33 Æterisk olie

  Månedlige ubehag kan sætte en hel del spørgsmålstegn ved det hele. ClaryCalm roll-on kan hjælpe i denne tid af måneden.

 • doTERRA Console Comforting Blend (5ml)

   58,00 Æterisk olie

  DoTERRA Console Comforting Blend bruger søde blomster- og træolier til at fremme følelser af komfort og giver dig en håbefuld vej til følelsesmæssig healing.

 • doTERRA Console Touch roller (10ml)

   42,67 Æterisk olie

  Console Touch gør det nemmere at bruge Console Comforting Blend. Denne olie kan fremme behagelige følelser og give rolige følelser mulighed for at finde deres plads igen.

 • doTERRA DDR Prime Cellular Complex (15ml)

   55,67 Æterisk olie

  DDR Prime® Cellular Complex er en blanding af CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® æteriske olier, der hjælper med at beskytte kroppen mod oxidativt stress på celle-DNA-niveau. De æteriske olier i DDR Prime giver antioxidantbeskyttelse og støtter en sund reaktion på cellulære stressfaktorer.

 • doTERRA DDR Prime softgels

   72,67 Æterisk olie

  doTERRA DDR Prime® Softgels Cellular Complex er en patenteret blanding af æteriske olier, der er kombineret for at støtte cellens sundhed, funktion og fornyelse. DDR Prime softgels indeholder Frankincense, vild appelsin, citrongræs, timian, kløver og niaouli æteriske olier.

  Tag 2 om dagen sammen med et måltid.

 • doTERRA Deep Blue Soothing Blend (5ml)

   52,00 Æterisk olie

  Deep Blue er specielt udviklet til at berolige og køle muskler og led. Denne beroligende blanding er en beriget blanding af olier, der er perfekt til en massage efter en lang dag eller intens træning.

 • doTERRA Deep Blue roll on (10ml)

   97,00 Æterisk olie

  Deep Blue® Roll-on Blend DoTERRA er designet til at berolige og køle. Den berigede olieblanding er ideel til en massage efter en lang dag eller en intens træning. Let at påføre med rolleren.

 • doTERRA Deep Blue Touch Roller

   67,67 Æterisk olie

  dōTERRA Deep Blue® Touch Soothing Blend oplever fordelene ved vores egen Deep Blue Soothing Blend i en mild formel, der er perfekt til børn og voksne med følsom hud eller efter fysisk krævende brug. Klar til brug. Indhold 9 ml.

 • doTERRA Elevation Joyful Blend (15ml)

   65,00 Æterisk olie

  Som navnet antyder, er Elevation Joyful Blend en opkvikkende kombination af æteriske olier, der blander euforiske dufte for at løfte dit humør. Olien fremmer følelsen af selvtillid og øger energien.

 • doTERRA Forgive Forgive Renewing Blend (5ml)

   35,33 Æterisk olie

  Den friske, træagtige duft af Forgive Renewing Blend hjælper med at modvirke følelser af vrede og skyld. Det fremmer også befriende følelser af tilfredshed, lettelse og tålmodighed.

 • doTERRA Forgive Touch roller (10ml)

   23,00 Æterisk olie

  Den friske, træagtige duft af Forgive Touch hjælper med at modvirke følelser som vrede og skyldfølelse. Det fremmer også befriende følelser af tilfredshed, lettelse og tålmodighed. Nu i en praktisk 10 ml roll on-flaske.

 • doTERRA HD clear

   34,67 Æterisk olie

  HD Clear® Topical Blend DōTERRA er en urteblanding af æteriske olier. HD Clear virker ekstremt godt til teenagere omkring puberteten for at berolige plaget, acne *hud.

 • doTERRA Hope Touch Blend (10ml)

   33,33 Æterisk olie

  doTERRA Hope Touch Blend – Ved hvert køb af doTERRA Hope Touch doneres hele købsprisen til doTERRA Healing Hands Foundation™*, som støtter indsatsen for at bekæmpe sexhandel i hele verden.

 • doTERRA InTune Focus Blend (10ml)

   54,00 Æterisk olie

  Focus Blend
  InTune-blandingen hjælper med at forbedre sanserne og bevare fokus og er perfekt til at holde sig i gang, når du forsøger at studere eller koncentrere dig.

 • doTERRA Motivate Opmuntrende blanding (5ml)

   37,67 Æterisk olie

  Har du brug for opmuntring og tillid? Så er denne Motivate Blend fra doTERRA perfekt til dig. Motivate giver ikke kun ny inspiration, men også udholdenhed til at gennemføre din idé. Denne sammensætning af æteriske olier fremmer selvtillid, mod og tro og bekæmper negative følelser som tvivl, pessimisme og kynisme.

Indkøbskurv