doTERRA-Aroma-Touch-Massage-Technique-logo.png

dōTERRA AromaTouch-teknik

AromaTouch-teknikken giver modtageren en unik oplevelse med æteriske olier og fremmer samtidig velvære.

AromaTouch-teknikken er meget behagelig. Den blide, rytmiske berøring arbejder i harmoni med aromaen af terapeutiske æteriske olier af højeste kvalitet, som trænger dybt ind i vævet og giver målrettet støtte, hvor der er behov for det. Sindet og sjælen kan nyde, og kroppen kan slappe helt af.

Vidste du, at deltagelse i en AromaTouch certificeringsuddannelse ikke kun er den sjoveste, men også den sikreste og mest gavnlige måde at komme i gang med doTERRA's æteriske olier på?

Er en af disse dage ikke belejligt, og du ønsker ikke at vente og lære AromaTouch-teknikken at kende nu?
Så tilmeld dig gratis nedenfor og se AromaTouch Intro webinaret.

Deltag i et certificeringskursus i AromaTouch-teknik!
Vi har tilpasset uddannelsen og underviser nu i teori online. Du vil lære øvelsen i en lille gruppe på stedet.
Du er også velkommen til at kontakte os for at finde en individuel løsning, der passer til dig.

Træningssteder i Holland:


Praksis FysioCoaching

Fugaplantsoen 2
1312 SH Almere

Tidspunkt: 10:00 til 15:00

Distriktspunkt t' Westhoes
Anemone Street 16
6466 SZ Kerkrade
Tid: 10:00 til 15:00

Klik på datoen for et kursus nedenfor for at få flere oplysninger og tilmelde dig.

Enkel og intuitiv

Det smukke ved AromaTouch-teknikken ligger i dens enkelhed. Derfor kan alle lære teknikken på blot én dags træning og anvende den overalt.

Hovedformålet med teknikken er at anvende olierne og give modtageren en oplevelse med æteriske olier, men AromaTouch-teknikken handler også om at skabe kontakt med en anden person på et følelsesmæssigt plan. De forbindelser, der dannes gennem denne teknik, skaber tillid og hjælper den modtagne til at slappe af.

Dr. David Hill skaber AromaTouch

Dr. David Hill er en førende ekspert i alternativ medicin og brugen af æteriske olier. Teknikken kombinerer østlig medicin med moderne aromaterapi. Olierne påføres på kroppens meridianbaner og viscerale kontaktpunkter. Samtidig er AromaTouch-teknikken både enkel og intuitiv og giver modtageren en uforglemmelig oplevelse ved hjælp af rene og 100 % naturlige æteriske olier af terapeutisk kvalitet.

Din doTERRA AromaTouch-træner

Tanja Daniels fra AromaPro er en doTERRA Blue Diamond og erfaren massagetræner i energetisk healingmassage, meridianmassage, aromaterapi, chakrabalancering, Omega Health Coach, NLP, familiekonstellation og ernæring.

Under AromaTouch-teknikken arbejder vi udelukkende med dōTERRA's CPTG-olier.

Processen består af 4 trin: i hvert trin anvendes 2 olier på en base af fraktioneret kokosolie.
En AromaTouch-session varer mellem 45 minutter og 1,5 time.
Der kan gives flere behandlinger med et AromaTouch-sæt.

Hvad kan jeg forvente af doTERRA AromaTouch certificeringsuddannelsen?

Efter uddannelsen får du et certifikat fra dōTERRA og kan straks bruge AromaTouch-teknikken til at hjælpe andre mennesker, eventuelt som supplement til dine andre ydelser.

Du behøver ingen forudgående uddannelse for at deltage i træningen. Du kan lære AromaTouch-teknikken, uanset om du har erfaring med massage eller aromaterapi eller ej.

Naturligvis er dagtræning også ideel for terapeuter, der er på udkig efter en særlig tilføjelse til deres tjenester, samt atleter, trænere, fysioterapeuter og også til privat brug.

Vi tilbyder dig et GRATIS en times AromaTouch Intro Webinar. Her kan du lære mere om olierne og se, hvordan du kan give teknikken. Du vil også lære AromaTouch håndteknikken! Dette webinar er optimalt som forberedelse til certificeringsuddannelse. Klik nedenfor og book din plads med det samme!

Hvad får jeg i løbet af AromaTouch-certificeringskurset?

Når du har sendt registreringen, modtager du automatisk en e-mail med en bekræftelsesmeddelelse. Hvis du ikke har modtaget en e-mail, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt?
Du vil senere modtage en e-mail med flere oplysninger om dagen.

Vil du vide mere om kraften i vores doTERRA-olier?

Hvad gør doTERRA Essential Oils så specielt, og hvorfor er det blevet verdens største virksomhed inden for æteriske olier på så kort tid?