Viser 1–12 af 208 resultater

Årligt program for æteriske olier

Original price was: € 498,00.Current price is: € 249,00.
Årligt program for æteriske olier "Aroma Adventure"Det årlige æteriske olieprogram "Aroma Adventure" består af 12 moduler. Hver måned får du adgang til et nyt modul. Du kommer til at bruge ca. 1-1,5 time pr. modul. Derudover er der bonusworkshops hver måned, som du lige så nemt kan se igen og gennemse præsentationen i en PDF. Du finder også den månedlige workshop med tilbud og info om disse olier, som skifter hver måned. Du bestemmer selv, hvor længe du vil arbejde hver gang. Så du behøver ikke at se alle modulerne på én gang. Du kan stille spørgsmål online i modulerne, hvis der er noget, du ikke forstår, eller hvis du ønsker yderligere oplysninger.
 • Immunsystem og åndedræt: Styrk dit immunsystem, og forbedr din vejrtrækning med kraften fra æteriske olier.
 • Søvn, hvile og hormoner: Opdag olier, der understøtter afslapning, søvn og fremmer balancerede hormoner.
 • Muskler, skelet og fordøjelse: Lær, hvordan æteriske olier kan støtte sundheden i dine muskler, dit skelet og din fordøjelse.
 • Hud, hår, mund og øjne: Dyk ned i olier, der er gavnlige for pleje af hud, hår, mund og øjne.
 • Massage og sport: Opdag, hvordan olier kan bruges til massage og sport for at få musklerne til at slappe af og fremme restitutionen.
 • Vægt og detox: Lær om olier, der kan hjælpe med vægtkontrol og kroppens detoxproces.
 • Graviditet: sikker brug af aromaterapi og nutraceuticals under og efter graviditet.
 • Hjerne, følelser og humør: Opdag, hvordan æteriske olier kan påvirke din hjerne, dine følelser og dit humør.
 • Børn og unge: Få indsigt i sikker brug af æteriske olier til børn og unge.
 • Duftklassifikation/Kemisk "klassifikation": Lær om de forskellige kategorier og den kemiske klassifikation af æteriske olier.
 • DIY (rengøring/pleje): Opdag, hvordan du laver dine egne produkter med æteriske olier til rengøring og personlig pleje.
 • Hund/kat/hest: Lær, hvordan du bruger æteriske olier sikkert til dine kæledyr og til at afvise insekter.
Her er dine fordele:
 1. Ekspertvejledning: Lær af Tanja Daniels og Léanne Lovink - specialister i æteriske olier fra Doterra.
 2. Fleksibel læring: Følg workshops, når og hvor du vil, med adgang til materialet når som helst via dit eget kursusmiljø.
 3. Community Support: Du bliver en del af vores seje community, hvor du kan dele dine erfaringer og din viden med andre.
 4. Certificering: Modtag et afslutningsbevis ved kursets afslutning!

doTERRA MetaPWR æterisk olie 15ml

 45,33
MetaPWR Metabolic Blend er udviklet af kliniske forskere hos doTERRA og er en patenteret afbalanceret blanding af CPTG® Grapefrugt, citron,

doTERRA MetaPWR til 2 Specialkampagne

Original price was: € 352,25.Current price is: € 246,95.
Oplev styrken ved MetaPWR – eksklusivt tilbud Berig din daglige rutine med doTERRAs MetaPWR-sæt, der er omhyggeligt sammensat til at

Grøn bog

 14,95
Vækst – Tanja Daniels- en business dōTERRA-manual til at opbygge din virksomhed med integritet og ærlighed med trin-for-trin-plan og mange

doTERRA Arborvitae (Tree of Life) Æterisk olie (5ml)

 37,67
Denne doTERRA Arborvitae æterisk olie er kendt som "livets træ". Med sin kraftige rensende og rensende virkning er det et naturligt insektmiddel og kan også bruges som træbeskyttelse. For meget følsomme mennesker kan Arborvitae være jordnærende.Den varme og træagtige æteriske olie af Arborvitae bruges i meditationspraksis for sin beroligende aroma. Arborvitae træet producerer en æterisk olie med rensende egenskaber. Arborvitae-olie anvendes til hudpleje og kan bruges til at polere træmøbler. 

doTERRA Basilikum (Basil) Æterisk olie (15ml)

 39,67
Basilikum er en urt, der er populær i køkkener over hele verden. doTERRA Basilikum æterisk olie har en frisk, skarp, krydret aroma, der er sødere end andre typer basilikum. Den kan bruges til at reducere ængstelige følelser, øge fokus under studier og berolige huden.

doTERRA Bergamot æterisk olie (15ml)

 59,00
Bergamot har både beroligende og opløftende egenskaber og kan fjerne ængstelige følelser, samtidig med at den har rensende og rensende egenskaber. Bergamot er en beroligende olie for huden og hjælper til en god nattesøvn. Bergamot er enestående blandt æteriske citrusolier, fordi olien har evnen til at være både opløftende og beroligende.

doTERRA Black Pepper (Black Pepper) Æterisk olie (5ml)

 36,00
Ud over de smagsforbedrende virkninger af sort peber har denne æteriske olie også mange fysiske og mentale fordele. Olien kan virke beroligende, afværge årstidsbestemte trusler og hjælpe på fordøjelsen. Sort peber blev tidligere brugt til at stimulere luftvejene eller til at mindske lysten til at ryge. Bare det at dufte til den æteriske olie reducerer trangen og rastløsheden ved nikotinafhængighed.

doTERRA Black Spruce æterisk olie (5ml)

 33,00
Denne træagtige, forfriskende granolie er en kraftig æterisk olie fra fyrrefamilien, som er jordnær, rensende og beroligende. Black Spruce er lidt sødere i duften end nogle af de andre granolier; dens harmoniserende aroma er perfekt til din næste diffusionsblanding eller aftenmassage.

doTERRA Blue Tansy æterisk olie (5ml)

 148,67
Blue Tansy er en ny olie fra doTERRA, som allerede findes i blandingerne Balance og Deep Blue. Olien har mange fordele for huden og kan tilsættes til forskellige hudcremer.

doTERRA Cardamom (Cardamom) Æterisk olie (5ml)

 48,67
Kardemomme har en lang historie som krydderi, er beslægtet med ingefær og har positive virkninger på fordøjelses- og åndedrætsorganerne. Kardemommeolie fremstilles ved dampdestillation af kardemommefrøene.

doTERRA Cassia æterisk olie (15ml)

 34,33
Denne opvarmende Cassia-olie stammer fra bibelske tider. Olien fremmer en sund fordøjelse og immunfunktion, samtidig med at den giver en stærk, opkvikkende aroma. I en Veggiecap kan denne olie tages hver dag for at støtte immunsystemet.