doTERRA Lavender (Lavendel) Æterisk olie (15ml)

 45,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal
  N
  Neat
  P
  Photosensitive
  P
  Phototoxic
  H
  Hot

Lavendel anses ofte for at være en olie, som man altid skal have ved hånden på grund af dens alsidige anvendelsesmuligheder, herunder beroligende og afslappende egenskaber, der fremmer fredelig søvn og mindsker spændinger.

På lager

Du mærker solen på din hud, hører det sorte hav mumle i baggrunden, og når du ser dig omkring, ser du den mest overvældende lilla farve, du nogensinde har set. Forestil dig, at du befinder dig midt i en lavendelmark i det østlige Bulgarien. dōTERRA har valgt dette solrige og tørre klimaområde ved Sortehavet som produktionscenter for en af sine mest værdifulde olier; lavendel.

I århundreder har lavendel været et middel mod forskellige lidelser. Urtekyndige kvinder ordinerede ofte et kursus med lavendel for at genoprette huden eller fjerne bekymringer. Kvinder brugte også lavendel som tilbehør i håret eller om halsen. dōTERRA har været i stand til at forvandle denne smukke lilla plante til en naturlig olie, der har mange anvendelsesmuligheder i det daglige.

Læs mere? Klik her.

Anvendelsesområder Lavendelolie *

 • Tilføj et par dråber lavendel til puder, sengetøj eller fodsåler før sengetid for at få en god nats søvn.
 • Hav en flaske lavendel ved hånden til at lindre lejlighedsvise hudirritationer.
 • Du kan friske dit linnedskab, din madras, din bil eller luften op ved at kombinere olien med vand i en sprayflaske.
 • Tag olien for at reducere ængstelige følelser.

Advarsler

Mulig hudoverfølsomhed.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

 

 

*Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

 

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg