doTERRA Pebermynte æterisk olie (15ml)

 34,00

  Pebermynteolie giver afslapning, beroliger, fremmer koncentrationen og styrker hukommelsen. Det har også en beroligende virkning på maven.

  På lager

  Pebermynteolie er kendt for sin enorme alsidighed i brug fra tandpasta til tyggegummi til at friske ånde op. Som en æterisk olie kan pebermynte lette vejrtrækningen og virker som støtte for fordøjelsen. Olien er 50 til 70 gange stærkere end et mynteblad og er en fantastisk olie til at hjælpe dig med at komme ud af dit hoved.Er du en tænker? Pebermynteolie kan virke afslappende, beroligende og hjælper til at koncentrere sig. Vær forsigtig med denne olie i nærheden af dine øjne. Det er et skarpt øje og kan være ret irriterende. Er virkningen af olien for stærk? Rengør det aldrig med vand, da det kun forstærker virkningen, fordi olie og vand ikke blandes. En olie kan kun blandes med en anden olie, f.eks. kokosolie eller olivenolie.Læs mere? Klik her.

  Anvendelser Pebermynteolie *

  • Brug en dråbe pebermynte sammen med Lemon (Citroen) i vand for at få en sund, forfriskende mundskylning.
  • Tag et til to dråber i en grøntsagsdåse for at lindre ubehag i maven.
  • Tilsæt en dråbe til din yndlings smoothieopskrift for at få et forfriskende twist.
  • Læg en dråbe i håndfladen sammen med en dråbe Wild Orange (Wilde sinaasappel) og Frankincense (Wierook) og inhalér for at få et øjeblikkeligt energiboost.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.