doTERRA Basilikum (Basil) Æterisk olie (15ml)

 39,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal
  N
  Neat

Basilikum er en urt, der er populær i køkkener over hele verden. doTERRA Basilikum æterisk olie har en frisk, skarp, krydret aroma, der er sødere end andre typer basilikum. Den kan bruges til at reducere ængstelige følelser, øge fokus under studier og berolige huden.

Hvad bruges doTERRA Basil (Basil) æterisk olie til?

Basilikumblade er populære i madlavning over hele verden og har en vigtig plads i det sydasiatiske, afrikanske og middelhavskøkken. Basilikum tilfører en frisk, krydret smag til kød, pasta, supper og andre ingredienser. Men ud over den behagelige smag af basilikum har denne plante også mange fordele for krop og sind. Æterisk olie af basilikum er meget værdsat for sin beroligende virkning og sin evne til at lindre stress og spændinger.Der dyrkes mere end 150 forskellige basilikumsorter på verdensplan, herunder lilla basilikum, thailandsk basilikum, verdensbasilikum, citronbasilikum og mange flere. doTERRA Basilikum æterisk olie er destilleret fra de duftende blade af den søde basilikumplante (Ocimum basilicum). Sød basilikum har en behagelig smag og aroma, som er meget værdsat i det italienske køkken. doTERRA Basilikum er udvundet af planter, der dyrkes i vintermånederne i Egypten.Den vigtigste kemiske bestanddel i basilikum er linalool, som også er en vigtig bestanddel af Lavender (Lavendel), Coriander (Koriander), Petigrain og Cilantro. Eksperimentel forskning har vist, at linalool kan fremme afslapning og støtte forskellige kropssystemer.*

Hvad er doTERRA basilikum æterisk olie god til?

Aromatisk set fremmer basilikum mental årvågenhed og reducerer følelser af angst. Diffusér Basil, mens du studerer eller udfører opgaver, der kræver mental klarhed. Hvis du vil have en opkvikkende duft, kan du prøve at sprede basilikum med lime, bergamot og pebermynte.Når Basilikum indtages internt, understøtter Basilikum en sund immunfunktion, blodgennemstrømning og mave-tarm sundhed.* For at bruge Basilikum internt, tag en dråbe i vand eller en grøntsagshætte for at berolige det.* Æterisk olie af basilikum kan også bruges til at smage salatdressinger, kødmarinader, saucer og grøntsagsretter til.Basilikum er kølende for huden og kan anvendes lokalt for at lindre spændinger i nakken. Bland basilikum og vintergrønt med fraktioneret kokosolie og påfør den i nakken for at lindre stress eller påfør den på dine tindinger for at mindske følelsen af spændinger. 

Anvendelser*

 • Et par dråber i en diffusor kan fremme fokus, mens du studerer eller læser.
 • Kombiner Basil (Basilicum) med Geranium og Wild Orange (Wilde sinaasappel) for en opklarende, kølende massage.
 • Tilsæt et par dråber til dine italienske yndlingsretter for at give dem ekstra smag.
 • Diffunderes sammen med Lime (Limoen), Bergamot og/eller Peppermint (Pepermunt) for at opnå en opkvikkende duft, der lindrer efter arbejdsdagen.
 • For at lindre månedligt ubehag kan du putte en dråbe basilikum i en Veggie Caps og tage den med vand.
 

Vigtigste ingredienser doTERRA Basilikum

Linalool

Advarsler

Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.Læs mere? Klik her. *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.