Viser 1–12 af 91 resultater

doTERRA Arborvitae (Tree of Life) Æterisk olie (5ml)

 37,67
Denne doTERRA Arborvitae æterisk olie er kendt som "livets træ". Med sin kraftige rensende og rensende virkning er det et naturligt insektmiddel og kan også bruges som træbeskyttelse. For meget følsomme mennesker kan Arborvitae være jordnærende. Den varme og træagtige æteriske olie af Arborvitae bruges i meditationspraksis for sin beroligende aroma. Arborvitae træet producerer en æterisk olie med rensende egenskaber. Arborvitae-olie anvendes til hudpleje og kan bruges til at polere træmøbler.  

doTERRA Basilikum (Basil) Æterisk olie (15ml)

 39,67
Basilikum er en urt, der er populær i køkkener over hele verden. doTERRA Basilikum æterisk olie har en frisk, skarp, krydret aroma, der er sødere end andre typer basilikum. Den kan bruges til at reducere ængstelige følelser, øge fokus under studier og berolige huden.

doTERRA Bergamot æterisk olie (15ml)

 59,00
Bergamot har både beroligende og opløftende egenskaber og kan fjerne ængstelige følelser, samtidig med at den har rensende og rensende egenskaber. Bergamot er en beroligende olie for huden og hjælper til en god nattesøvn. Bergamot er enestående blandt æteriske citrusolier, fordi olien har evnen til at være både opløftende og beroligende.

doTERRA Black Pepper (Black Pepper) Æterisk olie (5ml)

 36,00
Ud over de smagsforbedrende virkninger af sort peber har denne æteriske olie også mange fysiske og mentale fordele. Olien kan virke beroligende, afværge årstidsbestemte trusler og hjælpe på fordøjelsen. Sort peber blev tidligere brugt til at stimulere luftvejene eller til at mindske lysten til at ryge. Bare det at dufte til den æteriske olie reducerer trangen og rastløsheden ved nikotinafhængighed.

doTERRA Black Spruce æterisk olie (5ml)

 33,00
Denne træagtige, forfriskende granolie er en kraftig æterisk olie fra fyrrefamilien, som er jordnær, rensende og beroligende. Black Spruce er lidt sødere i duften end nogle af de andre granolier; dens harmoniserende aroma er perfekt til din næste diffusionsblanding eller aftenmassage.

doTERRA Blue Tansy æterisk olie (5ml)

 148,67
Blue Tansy er en ny olie fra doTERRA, som allerede findes i blandingerne Balance og Deep Blue. Olien har mange fordele for huden og kan tilsættes til forskellige hudcremer.

doTERRA Cardamom (Cardamom) Æterisk olie (5ml)

 48,67
Kardemomme har en lang historie som krydderi, er beslægtet med ingefær og har positive virkninger på fordøjelses- og åndedrætsorganerne. Kardemommeolie fremstilles ved dampdestillation af kardemommefrøene.

doTERRA Cassia æterisk olie (15ml)

 34,33
Denne opvarmende Cassia-olie stammer fra bibelske tider. Olien fremmer en sund fordøjelse og immunfunktion, samtidig med at den giver en stærk, opkvikkende aroma. I en Veggiecap kan denne olie tages hver dag for at støtte immunsystemet.

doTERRA Cedarwood æterisk olie (15ml)

 26,00
Den varme, træagtige duft af æterisk cedertræolie har egenskaber, der hjælper med at berolige krop og sind, og den fremmer et afslappende miljø, når den anvendes aromatisk.

doTERRA Selleri Frø æterisk olie (15ml)

 59,67
Selleri blev brugt af kineserne allerede i det 5. århundrede og er i dag meget anvendt i indisk ayurvedisk praksis.

doTERRA Cilantro æterisk olie (15ml)

 42,33
De kulinariske anvendelser af den æteriske olie Cilantro er uendelige, men olien har også stærkt rensende og afgiftende egenskaber for fordøjelsessystemet.

doTERRA kanel (kanel) æterisk olie (5ml)

 42,33
Kanel er et krydderi i ovnen verden over. doTERRA har lavet en olie af dette; kanelbark-olien. Blandt æteriske olier er kanelbark bedst kendt for sine mange terapeutiske anvendelser, herunder dens rensende egenskaber og anvendelse mod ubehag.