doTERRA Sandeltræ Hawaiian (Sandeltræ) Æterisk olie (5ml)

 118,00

  Hawaiian Sandalwood har en beroligende virkning, beroliger øjeblikkeligt huden og virker afslappende på grund af sin dejlige, søde, varme duft.

  Fra en ny kilde på Hawaii kommer den nye æteriske sandeltræolie; Hawaiian Sandalwood. Denne æteriske olie har en række fordele, som f.eks. at blødgøre huden og forbedre humøret. Med tusindvis af års dokumenteret brug har denne olie en høj værdi for mange brugere. Hawaiian Sandalwood har en rig, sød, træagtig aroma, der fremmer ro og velvære, hvilket gør den til en perfekt olie til massage eller aromaterapi.

  Hawaiian Sandalwood har en meget beroligende virkning og er gavnlig for huden, hvorfor den er meget anvendt i krops- og hudplejeprodukter. Olien kan reducere ufuldkommenheder i huden og samtidig give en avanceret ungdommelig hud. Olien har desuden de samme virkninger på humøret, reducerer spændinger og fremmer følelsesmæssigt velvære.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelse Hawaiian Sandeltræ Olie*

  • Smør et par dråber Hawaiian Sandalwood på nakke og skuldre før sengetid for at få en god nats søvn.
  • Tilsæt 1-2 dråber til din foretrukne fugtighedscreme eller natcreme for at få en glat, sund hud.
  • Tilsæt 1-2 dråber til et varmt bad for at fremme afslapning og mindske spændinger.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg