doTERRA AromaTouch Diffused kit Original price was: € 245,67.Current price is: € 184,25.
Back to products

doTERRA Spikenard (Nardus) Æterisk olie (5ml)

 85,00

  Spikenard har en træagtig, krydret duft og er en fryd for sanserne. Olien har en beroligende og beroligende virkning og er perfekt til at kombinere med andre olier. Olien, som er fremstillet af rødderne af en plante fra Himalayas høje bjerge, har også en beroligende og rensende virkning på huden.

  På lager

  Denne olie har været kendt siden oldtiden for sin opløftende og afslappende duft og sin evne til at fremme ren hud. Spikenardolie er stadig yderst anvendelig og har mange fordele for huden, afslapning og til at fremme et optimistisk humør. Olien er kendt for sin træagtige, krydrede duft, som giver en behagelig aroma, når den forstøves eller anvendes som personlig parfume.

  Nardus urt er en indfødt plante, der findes i Himalaya, og som tilhører Baldrian-familien. Den har små, fine, lyserøde blomster og vokser godt i de høje bjerge i Himalaya. Spikenardolie fremstilles af plantens rødder og fremstilles ved hjælp af dampdestillation. I århundreder blev Spikenard traditionelt brugt i ayurvedisk sundhedspraksis, der blev brugt i det gamle Indien til at salve personer med høj ære.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Når Spikenard bruges aromatisk, kan den fremme følelser af afslapning og ro.
  • Olien har gode grounding-egenskaber, hvilket gør den til en populær olie til aromaterapi og meditation. Den kan også bruges godt i massage.
  • Tilsæt et par dråber Spikenard til daglige hudrensemidler eller hudcremer for at fremme en sund og strålende hud.
  • Olien kan bruges godt som personlig parfume. Olien kan også kombineres med følgende olier for at skabe en personlig æterisk olieparfume: Clove (Kruidnagel), Frankincense (Wierook), Geranium, Lavender (Lavendel) eller Wild Orange (Wilde sinaasappel).

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg