doTERRA koriander (koriander) æterisk olie (15ml)

 43,33

  Koriander har længe været brugt til at fremme en sund fordøjelse. Olien er også kendt for at hjælpe med at bevare en sund hud og fremme følelsen af afslapning.

  På lager

  Vi kender koriander som en urt til at smage mange lækre retter til, eller endda til at reducere følelser af angst og søvnløshed. doTERRA har lavet en lige så velduftende og kraftfuld olie af denne urt: Koriander. Denne olie er en kraftig rensende og afgiftende olie. Koriander har en beroligende og kølende virkning på huden, når den anvendes.Olien tilføjer en frisk og krydret aroma til enhver blanding af æteriske olier, når den bruges i diffuseren. Ligesom den urt, som koriander er lavet af, kan olien tilsættes til retter.Koriander er en etårig plante, der hører til familien af skærmplanter, og har aromatiske fligede blade. Alle dele af korianderplanten er spiselige og bruges i madlavningen.Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Brug olien i køkkenet til at smage retter til.
  • To eller tre dråber koriander i en grøntsagsdosis fremmer en sund fordøjelse.
  • Brug olien fortyndet med fraktioneret kokosolie på ansigtet umiddelbart efter brusebadet. På denne måde støtter du en sund, fedtet hud.
  • Et par dråber kan lindre ømme muskler under en massage.
  • Læg et par dråber koriander på nakken eller under fødderne for at fremme en afslappet følelse.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.