doTERRA Romersk Kamille (Romersk Kamille) Olie (5ml)

 78,67

  Romersk kamille støtter en afslappende søvn og har en øjeblikkelig beroligende effekt på hud, sind og krop. Olien har en sød, blomsteragtig og urteagtig aroma.

  På lager

  Æterisk olie af romersk kamille udvindes af de små, hvide blomster fra den romerske kamilleplante. Olien har beroligende egenskaber for hud, sind og krop. Den kan blødgøre kroppens systemer, og det er derfor, at de gamle romere brugte olien under krig for at give mod.Mens olien oftest bruges i varmt vand til kamillete, kan romersk kamille også bruges i ansigtscremer, drikkevarer, hårfarver, shampoo og parfume. Romersk kamille har været anvendt i urtemedicin i hundreder af år. Olien kan bidrage til en god nattesøvn og har en beroligende virkning på hudenLæs mere? Klik her.

  Anvendelser cremet Kamilleolie *

  • Tilsæt 1-2 dråber til din foretrukne fugtighedscreme, shampoo eller balsam for at fremme sund hud og vitalt hår.
  • Tilsæt 1-2 dråber til urtete eller varme drikke for at berolige krop og sind.
  • Romah Kamille i en diffusor eller under fødderne kan hjælpe med en god nats søvn.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.