doTERRA Romersk Kamille (Romersk Kamille) Olie (5ml)

 78,67

  Romersk kamille støtter en afslappende søvn og har en øjeblikkelig beroligende effekt på hud, sind og krop. Olien har en sød, blomsteragtig og urteagtig aroma.

  På lager

  Æterisk olie af romersk kamille udvindes af de små, hvide blomster fra den romerske kamilleplante. Olien har beroligende egenskaber for hud, sind og krop. Den kan blødgøre kroppens systemer, og det er derfor, at de gamle romere brugte olien under krig for at give mod.

  Mens olien oftest bruges i varmt vand til kamillete, kan romersk kamille også bruges i ansigtscremer, drikkevarer, hårfarver, shampoo og parfume. Romersk kamille har været anvendt i urtemedicin i hundreder af år. Olien kan bidrage til en god nattesøvn og har en beroligende virkning på huden

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser cremet Kamilleolie *

  • Tilsæt 1-2 dråber til din foretrukne fugtighedscreme, shampoo eller balsam for at fremme sund hud og vitalt hår.
  • Tilsæt 1-2 dråber til urtete eller varme drikke for at berolige krop og sind.
  • Romah Kamille i en diffusor eller under fødderne kan hjælpe med en god nats søvn.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg