doTERRA Black Pepper (Black Pepper) Æterisk olie (5ml)

 36,00

  Ud over de smagsforbedrende virkninger af sort peber har denne æteriske olie også mange fysiske og mentale fordele. Olien kan virke beroligende, afværge årstidsbestemte trusler og hjælpe på fordøjelsen. Sort peber blev tidligere brugt til at stimulere luftvejene eller til at mindske lysten til at ryge. Bare det at dufte til den æteriske olie reducerer trangen og rastløsheden ved nikotinafhængighed.

  På lager

  Sort peber (æterisk olie af sort peber) er bedst kendt som en krydderurt til madlavning, der fremhæver smagen af mad. Fordelene for det indre menneske er lige så bemærkelsesværdige. Denne æteriske olie indeholder mange monoterpener og sesquiterpener. Disse er kendt for deres antioxidante aktivitet og evne til at forebygge miljømæssige og sæsonbestemte trusler.

  Sort peberolie fremmer en sund blodcirkulation. Det skal bruges med forsigtighed, når det anvendes lokalt, på grund af dets stærke opvarmningseffekt. Forbedringen af blodcirkulationen kan også føre til en reduktion af blå mærker og opvarmning af kolde hænder og fødder.

  Den kan også hjælpe med fordøjelsen, hvilket gør den til en ideel olie til at lave mad med og nyde både dens smag og indre fordele. Sort peber blev tidligere brugt til at stimulere luftvejene eller til at mindske lysten til at ryge. Bare ved at dufte til den æteriske olie mindskes trangen og rastløsheden ved (nikotin)afhængighed.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Skab en varmende, beroligende massage ved at kombinere 1 til 2 dråber med fraktioneret kokosolie.
  • Spray Black Pepper eller inhalér direkte for at berolige ængstelige følelser.
  • Tag 1-2 dråber i vegetabilske kapsler dagligt, hvis årstidsbestemte risici er høje.
  • Tilsæt sort peber til kød, supper, hovedretter og salater for at fremhæve madens smag og fremme fordøjelsen.

  Vigtigste ingredienser Sort peber

  Denne æteriske olie består hovedsagelig af monoterpener og sesquiterpener.

  Advarsler

  Må ikke indtages direkte (kun i en grøntsagskapsel).
  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg