doTERRA TriEase Softgels

 32,67

  TriEase Softgels er softgels, der indeholder en sæsonbestemt olieblanding. Disse softgels er udviklet til at beskytte luftvejene mod sæsonbestemte og miljømæssige trusler som f.eks. høfeber. Hver softgel indeholder citron-, lavendel- og pebermynteolie, som alle tre er kendt for deres evne til at støtte en sund vejrtrækning og et sundt immunsystem.

  doTERRA har udviklet særlige softgels til at beskytte åndedrætsorganerne mod miljømæssige, sæsonbestemte og miljømæssige påvirkninger. Disse kraftfulde TriEase softgels kan fremme en sund åndedrætsfunktion, når der er mest brug for det. Disse softgels kan bruges mod høfeber og allergi.

  Hver softgel indeholder lige dele af Lemon (Citroen), Lavender (Lavendel) og Peppermint (Pepermunt) olie. Denne kombination kan hurtigt og nemt tages på, når du rejser eller deltager i udendørs aktiviteter.

  TriEase softgels kan sikkert indtages dagligt ved årstidsbestemt ubehag og kan fremme en sund vejrtrækning.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelse*

  Tag 1 softgel to gange dagligt, eller mere efter behov.

  Opbevares på et tørt sted.

  Ingredienser TriEase softgels

  • Citron
  • Lavendel
  • Pebermynte
  • Majsstivelse
  • Glycerin
  • Carrageenan
  • Renset vand
  • Maltitol

  Advarsler

  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Må ikke anvendes i kombination med andre midler mod halsbrand.
  Hvis du er under behandling af en læge, skal du først kontakte din læge.
  Opbevares på et køligt og tørt sted.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg