doTERRA Spearmint æterisk olie (15ml)

 48,67

  Grøn mynte er blevet brugt i århundreder for sine fordøjelsesforbedrende egenskaber, og denne plante findes i pebermynteolie. Dens søde, friske aroma er rensende og stemningsfremmende, hvilket gør den ideel til at fremkalde en følelse af fokus og positivt humør.

  På lager

  Grøn mynte (Spearmint) vokser og blomstrer i tempererede klimaer. Grøn mynte er kendt for sin smag og aroma, en smule sød og en frisk myntesmag, men ikke for skarp. Denne grønne mynte bruges til at fremstille doTERRA's pebermynteolie.Spearmint er meget anvendt i produkter som tandpasta, mundskyl, slik og tyggegummi på grund af dens lækre smag. Planten har været brugt i århundreder for sine fordøjelsesfremmende egenskaber. Dens søde og friske aroma har en rensende og humørfremmende effekt, hvilket gør den ideel til brug i kombination med citrusolier i diffuseren for at fremkalde en følelse af fokus og positivt humør.Spearmint er meget forskellig fra Peppermint (Pepermunt), hvilket gør det til en mildere løsning til brug på børn og personer med følsom hud. I madlavningen bruges pebermynte ofte i salater, drinks og desserter, men den kan også bruges i hjemmelavet marinade til kød.Læs mere? Klik her.

  Anvendelse Spearmintolie*

  • Sæt pebermynteolie i en diffusor for at løfte humøret.
  • Påfør olien på tandbørsten for at få frisk ånde.
  • Tilsæt et eller to dråber pebermynte til desserter, drikkevarer eller salater for en frisk smag og for at fremme fordøjelsen.
  • Hvis du har en irriteret mave eller halsbrand, kan du tilsætte 1-2 dråber til et stort glas vand.

  Advarsler

  Mulig sensibilisering af huden. Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.