doTERRA Wild Orange (Wild Orange) Æterisk olie (15ml)

 17,00

  Wild Orange er olien, når du har en energidykning. Denne æteriske olie fra doTERRA løfter humøret, giver styrke og et energiboost, der får dig tilbage på sporet.

  På lager

  Wild Orange æterisk olie er en af doTERRAs bedst sælgende olier og er en olie med en kraftig aroma og mange forskellige fordele. På grund af det høje indhold af monoterpener har olien en stimulerende og rensende virkning, hvilket gør den god til at støtte et sundt immunsystem.

  Indtagelse af Wild Orange dagligt renser kroppen. Olien har også en rensende virkning i en skum til at rense overflader. I en diffuser, som aromaterapi, styrker den æteriske olie sindet og kroppen, og den renser luften.

  Den naturlige olie, der er presset af appelsinskal, kan tilsættes til vand eller retter, hvor citrusduften kommer til sin ret. Wild Orange er en kraft- og energigiver.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelsesområder Wild Orange Oil*

  • Lav din egen universalspray til at rengøre og opfriske overflader.
  • En dråbe Wild Orange i et glas vand giver et tropisk smagsudbrud og hjælper med at fremme den generelle sundhed.
  • Et par dråber i en diffusor løfter humøret, giver energi og frisker luften op.
  • Kombiner 1/2 dråbe med Pepermunt og Frankincense (Wierook) i din håndflade. Gnid hænderne sammen og træk vejret dybt ind og ud og smør den resterende olie på halsen. Et energiboost i håndfladerne.

  Advarsler

  Mulig sensibilisering af huden.
  Opbevares utilgængeligt for børn.
  Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.
  Undgå sollys eller UV-stråler i op til 12 timer efter påføring af dette produkt.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg