doTERRA Cilantro æterisk olie (15ml)

 42,33

  De kulinariske anvendelser af den æteriske olie Cilantro er uendelige, men olien har også stærkt rensende og afgiftende egenskaber for fordøjelsessystemet.

  På lager

  Cilantro har været brugt i kulinariske retter i århundreder. Anvendelsesmulighederne her er uendelige, og krydderiet giver et smagfuldt twist til kød, salater, dips og guacamole. Ud over at give en typisk aroma har koriander også andre fordele for kroppen.

  Cilantroolie fra doTERRA kan anvendes lokalt. Derved er olien meget beroligende og kølende for huden, og den tilføjer en frisk, krydret aroma til en olieblanding i diffuseren. Når olien indtages, fremmer den en sund fordøjelse og støtter et sundt immunforsvar og nervesystem.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Kom to dråber korianderolie i en grøntsagsdæksel for at støtte en sund fordøjelse og et velfungerende immunsystem.
  • Tilsæt olien til wokretter, salater og dips for at opleve den karakteristiske smag af koriander.
  • Kombiner olien med citrusolier som f.eks. Lemon (Citroen) eller Wild Orange (Wilde sinaasappel) i en diffusor for at opnå en frisk og krydret aroma.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg