doTERRA Salubelle Beauty Blend 15ml

 125,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Immortelle Anti-Aging Blend
Immortelle, en af doTERRAs mest populære blandinger, er en kraftfuld kombination af specifikt udvalgte æteriske olier.

På lager

Salubelle

En blanding af kraftfulde, fornyende, sjældne æteriske olier, der er brugt gennem historien for deres vidunderlige egenskaber.Salubelle eller dens tidligere navn Immortelle Anti-Aging Beauty Blend er designet til at beskytte og nære huden og reducere de faktorer, der bidrager til aldrende hud. Disse kraftfulde æteriske olier hjælper med at holde huden glattere, lysere og yngre. Salubelle absorberes let i huden og kan anvendes i ansigtet, på halsen og på dekolletage for at reducere fine linjer, rynker og aldrende hud. er en hjemmelavet blanding af kraftfulde fornyende, sjældne æteriske olier, der har været brugt gennem historien for deres forskønnende egenskaber.Salubelle Anti-Aging Blend er formuleret til at beskytte og pleje huden og samtidig hjælpe med at reducere udseendet af aldrende hud. En patenteret blanding af kraftfulde, fornyende sjældne æteriske olier, der har været brugt gennem historien for deres skønhedseffekter.dōTERRA's Salubelle er en kraftfuld innovativ blanding af sjældne æteriske olier, der har været brugt gennem historien til at forbedre skønheden. Immortelle Anti-Aging Blend er blevet formuleret specielt til dette formål. De CPTG Certified Pure Tested Grade® æteriske olier af Frankincense (Wierook), Sandelwood, Lavender (Lavendel), Myrrh (Mirre), Helichrysum og Rose (Roos) er blevet sammenlagt specielt med henblik på dette formål.

Anvendelser

 • Påfør et tyndt lag Immortelle i ansigtet, på hals og decolleté, og gentag derefter på målrettede områder. Følg op med en DōTERRA fugtighedscreme efter eget valg.
 • Påføres for at reducere pletter.
 • Brug den som en del af din morgen- og aftenrutine i ansigtet.

Brugsanvisning

Påfør et til to dråber på det ønskede område. Fortynd med DōTERRA fraktioneret kokosnøddeolie for at minimere eventuel hudfølsomhed.

Vigtigste fordele

 • Hjælper med at reducere fine linjer og rynker
 • Hjælper med at reducere tegn på ældning
 • Sikrer en glattere, strålende og ungdommeligt udseende hud

ingredienser

Frankincense, Hawaiian Sandalwood, Lavendel, Myrra, Helichrysum blomst og Rose Flower æteriske olier.

Aromatisk Beskrivelse

Træagtig, krydret, rig, frisk

advarsler

Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.*Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Ansvarsfraskrivelse vores ansvarsfraskrivelse!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.