doTERRA ClaryCalm roll-on (10 ml)

 53,57

  Månedlige ubehag kan sætte en hel del spørgsmålstegn ved det hele. ClaryCalm roll-on kan hjælpe i denne tid af måneden.

  På lager

  Kvinder ved, at de månedlige ubehageligheder nogle gange kan give problemer. ClaryCalm roll-on er en sammensætning af forskellige olier fra doTERRA, der kan have en beroligende og beroligende effekt på en kvindes menstruationscyklus. ClaryCalm har en kølende effekt på huden og kan afbalancere følelser.

  Også i overgangsfaserne i overgangsalderen kan ClaryCalm hjælpe med at minimere symptomerne. Denne blanding kan give lindring af underlivskramper, hormonelle forandringer og andre ubehageligheder under menstruationscyklus. Olien leveres i en praktisk flaske med en rullehætte, hvilket gør den nem at bære og bruge.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Ved månedlige underlivskramper ruller du olien på maven.
  • ClaryCalm under fødderne eller på håndleddet kan hjælpe med at afbalancere hormonerne.

  Sammensætning ClaryCalm månedlig blanding til kvinder

  Denne olie er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg