Viser 1–12 af 30 resultater

doTERRA Frankincense (Frankincense) Touch roller (10ml)

 81,67

Nyd alle de fantastiske topiske fordele ved Frankincense med denne roll-on, Frankincense Touch, der er nem at bruge.

doTERRA Helichrysum Touch roller (10ml)

 89,67
Helichrysum bruges ofte til at bekæmpe tegn på aldring og er blevet beskrevet som den evige blomst for dens foryngende fordele for huden og dens evne til at forbedre hudtonen.

doTERRA Jasmine (Jasmin) Touch roller (10ml)

 74,00
Jasmine Touch kan ikke kun genoprette huden mod ufuldkommenheder, men dens varme aroma har også en opløftende effekt.

doTERRA Lavender (Lavender) Touch roller (10ml)

 25,67
Lavender Touch, der anvendes med fordel for sine beroligende egenskaber, giver huden beroligende komfort, samtidig med at den afslapper sindet.

doTERRA Magnolia Touch roller (10ml)

 47,00
Magnolia har været brugt i kinesisk medicin i hundreder af år og er kendt for sine følelsesmæssige fordele. Nu i praktisk Touch roller.

doTERRA Neroli Touch roller (10ml)

 81,33
Neroli Touch er beroligende for huden og er specielt formuleret med fraktioneret kokosolie for at give en positiv, beroligende oplevelse, når den påføres huden.

doTERRA Oregano Touch roller (10ml)

 26,33

Oregano er kendt som en populær krydderurt til madlavning, men er også et stærkt rensemiddel og en kraftig antioxidant. Nu i den praktiske Touch roller.

doTERRA Peppermint Touch roller (10ml)

 25,33
Peppermint Touch rolleren er allerede fortyndet med fraktioneret kokosolie og er klar til brug. Pebermynte æterisk olie Kent er støttet for hukommelse, årvågenhed og energi.

doTERRA Rose Touch roller (Rose) (10 ml)

 111,67
Udnyt de kraftfulde fordele ved æterisk roseolie i en praktisk rulle; Rose Touch. Rullen gør det muligt at bruge olien dagligt og tage den med dig. Olien støtter en sund hud og giver en opløftende stemning.

doTERRA Tea Tree (Melaleuca) Touch roller (10ml)

 19,67
Den perfekte balance af æterisk Melaleuca-olie og fraktioneret kokosolie kombineret i en praktisk 10 ml roller.

doTERRA Adaptiv Touch (10ml)

 35,67
doTERRA® Adaptiv™ Systemet er et effektivt middel til at reducere spændinger og hjælper med at tilpasse sig til vanskelige situationer eller til at vænne sig til et nyt miljø. Adaptiv kapsler kombinerer klinisk undersøgte botaniske stoffer med en blanding af æteriske olier for at hjælpe med at håndtere virkningerne af stress og ængstelige følelser*. Den æteriske olie Calming Blend er det perfekte supplement til Adaptiv-kapsler og er svaret på livets mest krævende øjeblikke. Anvendes aromatisk eller på huden for at fremme følelsen af ro. Brug Adaptiv-kapsler og den tilhørende blanding af æteriske olier til at skabe en følelse af balance og tilpasse dig enhver situation.

doTERRA Air Touch Roller (10ml Roller)

 28,00

dōTERRA Breathe Touch har den perfekte balance mellem dōTERRA's Breathe-blanding og kokosolie for at gøre det lettere at påføre olien. Olien støtter frie luftveje. dōTERRA's Breathe Touch kan bruges sikkert af alle i familien.