doTERRA Serenity Restful Blend (15ml)

 63,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

dōTERRA Serenity® Calming Blend beroliger sanserne og støtter en god nats søvn. Serenity er en sammensat blanding af æteriske olier af lavendel, merian, romersk kamille, ylang ylang, sandeltræ og vanilje, der giver en subtil aroma.

doTERRAs Serenity beroliger sindet, slapper af i kroppen og beroliger sjælen. Olien skaber en sikker havn, som du kan trække dig tilbage til efter en stresset dag. Ingredienserne reducerer spændinger, beroliger følelser og skaber en fredfyldt følelse. Giv en til to dråber i hænderne og inhalér for at reducere de daglige stressfaktorer i livet eller brug den om aftenen for at skabe en atmosfære af fred og ro og hjælpe et uroligt barn. dōTERRA Serenity® beroliger sindet og stimulerer sanserne. DoTERRA Serenity® kan bruges i kombination med dōTERRA Serenity® Restful Complex Softgels. Stress er en væsentlig årsag til sygdom og lidelse. Det anslås, at mere end 90 % af alle besøg hos sundhedspersonale er relateret til stress. Serenity er en sammensat blanding af æteriske olier af lavendel, merian, romersk kamille, ylang ylang, sandeltræ og vanilje, der giver en subtil aroma. Det er en ideel blanding af olier, der er kendt for deres beroligende egenskaber. Ro kan give en følelse af velvære og afslapning.

Anvendelser

 • Påfør olien i diffuseren for at berolige en urolig baby eller et barn før sengetid.
 • Påfør på fodbunden til afslapning før du sover. Brug den i kombination med doTERRA Serenity Restful Complex Softgels for at opnå en forstærket effekt.
 • Inhalér direkte fra hænderne eller brug den i en diffusor i løbet af dagen for at slappe af efter en stresset situation.
 • Tilsæt 2-3 dråber i et varmt bad med Epsom-salt for at skabe en afslappende oplevelse.

Primære fordele

 • Fremmer afslapning og et fredeligt sovemiljø
 • Reducerer følelser af spænding og beroliger følelser
 • Beroliger sindet og stimulerer sanserne
 • Kombineret med doTERRA Serenity Restful Complex Softgels en naturlig løsning til en rolig søvn

Brugsanvisning

Diffuser: Brug tre til fire dråber i diffusoren. Anvendelse på huden: Påfør et til to dråber på det ønskede område. Fortynd med DōTERRA fraktioneret kokosnøddeolie for at minimere eventuel hudfølsomhed. Se yderligere forholdsregler nedenfor.

Ingredienser

Lavendelblomst, Cedertræ, Ho Wood Leaf, Ylang Ylang Flower, Majoran Leaf, Romersk Kamille Flower, Vetiver Root, Vanilla Bean Absolute, Hawaiian Sandalwood

Aromatisk Beskrivelse

Varm, blomstret, krydret

Advarsler

Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder. Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.