35,33

  Purify fra dōTERRA® er en rensende, rensende olie, der modvirker ubehagelige lugte og beskytter mod miljøforurening. Fra myggestik til nysen, høfeber og allergier er det vigtigere at beskytte sig selv!

  Purify fra dōTERRA er en blanding af æteriske olier, der er specielt udviklet til at fjerne ubehagelige lugte og andre forurenende stoffer på naturlig vis uden giftige tilsætningsstoffer. Den forfriskende duft bekæmper øjeblikkeligt ubehagelige lugte og renser luften og miljøet med virkningen af æteriske olier. Purify har stærke rensende egenskaber og kan bruges til at rense luften.


  Anvendelser
  Brug 3-4 dråber i diffuseren for at rense og opfriske luften.
  – Giv et par dråber Purify Cleansing Blend på en bomuldsklud og læg den i bilens lufthul.
  – Tilsæt 5 dråber i en lille sprayflaske med vand og brug den til at rengøre bordplader.
  – Tilsæt et par dråber til skyllecyklussen i opvaskemaskinen for at forhindre ubehagelige lugte.

  Sammensætning Purify Cleansing Blend: Citron, sibirisk gran, citronella, lime, tea tree, koriander

   

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.
  Undgå sollys eller UV-stråler i op til 12 timer efter påføring af dette produkt.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg