doTERRA Myrrh (Myrrh) Æterisk olie (15ml)

 107,33

  Myrrh er kendt for sine stærke rensende egenskaber. Det er også en fremragende hudberoligende olie, der fremmer en glat, ungdommelig hud og fremmer følelsesmæssig balance og velvære.

  På lager

  Historisk set er myrra blevet brugt på mange måder: fra meditationer til balsamering i det gamle Egypten. Myrra blev nævnt første gang for 3.700 år siden, hvilket gør det til den ældste kendte parfume. De gamle egyptere brugte myrra til at balsamere deres mumier. Det blev også brugt som parfume, tandpleje og var et middel mod mange infektioner. Myrra findes i doTERRA's Myrrh-olie.

  Myrra er en fremragende, beroligende olie til huden; den fremmer en glat, ungdommelig hud og fremmer også følelsesmæssig balance og velvære. Myrrh kan anvendes til at fremkalde appetit, lindre astma og ved problemer/sår i munden. Olien er desuden meget anvendt i bøn og meditation. Duften siges at fremkalde klarhed, indsigt og indre fred.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelsesområder Myrrh Oil *

  • Tilsæt 1-2 dråber til tandpasta for at opnå yderligere rensende fordele.
  • Myrrh i en diffusor kan fremme bevidstheden og løfte dit humør.
  • Tilsæt olien til lotion eller fugtighedscreme for at mindske fine linjer og rynker.
  • 1-2 dråber i te med honning kan berolige maven.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg