Back to products
doTERRA Try-Out Kit (5ml) Original price was: € 65,00.Current price is: € 59,95.

doTERRA Balance Touch Grounding æterisk olieblanding (10ml)

 26,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Den friske og træagtige duft af doTERRA Balance Touch er en perfekt olie, når du har brug for lidt harmoni i dit liv. Gran, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy og Blue Chamomile blander sig perfekt med fraktioneret kokosolie for at give en forførende duft, der, når den anvendes lokalt, fremmer ro, afslapning og velvære. Denne praktiske doTERRA Touch Blend er perfekt til at have med dig, uanset om du er hjemme eller på farten!

På lager

I Balance Grounding Blend Touch har doTERRA blandet stærkt jordnærende olier til at fremme fred og harmoni i krop og sind. Olien har en varm duft, der skaber jordforbindelse, afslapning og en følelse af balance. Den træagtige duft giver en følelse af ro og velvære. doTERRA anbefaler, at alle starter dagen med Balance under fødderne for at få en god start på dagen. I denne olie finder du følgende æteriske olier fra doTERRA: Spruce, Ho Wood, Frankincense (Wierook), Blue Tansy (Blauwe Boerenwormkruid) og Blue Chamomile kombineret med fraktioneret kokosnøddeolie.Ho Wood, Blue Tansy og Blue Chamomile kan reducere ængstelige følelser, og Frankincense støtter jordforbindelse og balance i følelserne. Olien støtter ro, fred og afslapning og hjælper med at harmonisere forskellige fysiologiske systemer i kroppen. Balance Grounding Blend kan berolige hyperaktivitet og genforbinde dig med dine egne rødder, så du kan få gang i jordforbindelsen. Dybe følelser af angst kan forsvinde, og følelsesmæssige blokeringer ophæves.Læs mere? Klik her.

Anvendelser*

 • Smør Balance på fodsålerne, før du begynder dagen. På den måde bevarer du følelsen af ro hele dagen.
 • Læg en dråbe Balance på håndleddene og nakken for at lindre følelser af angst eller rastløshed.
 • Kombiner olien med epsom-salt eller lidt mælk for at få et afslappende bad.
 • Olien kan fremme ro og harmoni ved at sprede den i en diffusor, om natten og om dagen.
 • Fordamp olien under lange køreture i bilen. Det giver en behagelig atmosfære under kørslen.
 • Ved hjælp af en halskæde med diffusor kan du bære den varme duft af Balance med dig hele dagen.
 • Balance er en af de olier, der anvendes under AromaTouch-massagen. Vil du også lære denne teknik? Tjek vores workshops for at se, hvornår træningen afholdes i nærheden af dig.

Advarsler

Du må ikke tage Mulig hudoverfølsomhed Opbevares uden for børns rækkevidde Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.