doTERRA Air-X (15ml)

 53,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Air-X er en blanding, der er udviklet til at friske luften op med en diffusor. Den indeholder æteriske olier fra Litsea, Mandarin, Grapefrugt, Frankincense og Kardemomme.

På lager

doTERRA Air-X Brugstips

Fordel den for at friske luften op i dit hjem eller på dit kontor. Brug Air-X til at fremme et lyst miljø i dit rum. Tilføj en dråbe til din yndlings diffuserhalskæde eller dit yndlingsarmbånd. Flere oplysninger

Sådan bruger du Air-X

Air-X, også kendt som "Air Blend", blev skabt med særligt henblik på aromatiske anvendelser. Duften er intenst citrusagtig med svage træagtige og krydrede noter. Ud over at bidrage til at friske luften kan blandingen have en beroligende og opløftende duft, når den inhaleres.Med sin vidunderlige aroma og understøttende virkning er Air-X en fantastisk blanding til topisk brug. Påfør den på brystet og ryggen eller på undersiden af dine fødder. Da Air-X indeholder citrusolier, skal du undgå at påføre det på områder, der vil blive direkte udsat for UV-stråler, eller du skal kun påføre det, når du ved, at du ikke skal tilbringe flere timer i solen.Air-X kan også anvendes internt. Tilsæt en dråbe Air-X til dit vand. 

Hvilke æteriske olier er der i Air-X?

Air-X er en blanding af æteriske olier fra Litsea, grapefrugt, mandarin, røgelse og kardemomme.Litseas citronduft er frisk og lys. Geranial og neral - de to vigtigste kemiske bestanddele i Litsea - har rensende egenskaber.Grapefrugt er en favoritolie til brug som luftfrisker, takket være dens lækre aroma. Grapefrugt har en opløftende og opløftende effekt på enhver atmosfære. Hovedbestanddelen af æterisk olie fra grapefrugt er limonen, som også findes i andre citrusolier, herunder mandarin. Dette bidrager til dens rensende og rensende egenskaber.Mandarin æterisk olie er frisk og krydret, og den er også rensende. Dens aroma skaber et opløftende miljø.Frankincense har mange stærke beroligende egenskaber og en varm, fyldig aroma.Kardemomme er værdsat verden over som krydderi for sin smag og giver en æterisk olie med lækre fordele. På grund af det høje indhold af 1,8-cineol fremmer kardemomme en følelse af klar åndedræt.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.