doTERRA Align Centering blanding (5ml)

 34,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical

På lager

Føler du dig lidt væk fra virkeligheden og har svært ved at bevare kontrollen i omgivelserne? Aromaterapi og nogle enkle yogapositioner kan skabe ny ro og målrettethed. Align Centering blend fra doTERRA er en vidunderlig olie, der kan hjælpe dig med dette.

Meditation under yoga sammen med aromaterapi er en kombination med en kraftig effekt på menneskelige følelser. Forskere fra doTERRA har samarbejdet med yogaspecialisten Elena Brower for at sammensætte olier specielt til yoga. En af disse blandinger er Align Centering-blandingen, hvor Bergamot, Jasmine (Jasmijn), Coriander (Koriander), Marjoram (Marjolein), Peppermint (Pepermunt) og Rose (Roos) er blandet med fraktioneret kokosolie.

Align hjælper dig med at tro på dig selv igen og være åben over for nye muligheder.

Anvendelser*

 • Påfør Align på hjerteområdet, håndleddene og på halsen for at fremme følelsen af selvaccept.
 • Nyd Align's aromatiske fordele ved apatiske følelser og når du ikke kan fokusere.
 • Yogastillinger, der kan anvendes under aromaterapi med Align: Warrior II, Triangle og Gate pose.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg