Viser alle 9 resultater

doTERRA Brave Kids Courage Blend

 36,00
Start hver dag med selvtillid ved at kombinere Brave Courage Blend med din positive bekræftelsespraksis. Tillad dig selv at nulstille

doTERRA Calmer Kids Restful Blend

 36,00
Den blomstrede, bløde, træagtige duft af Calmer giver dit barn en beroligende atmosfære, der bidrager til at føle sig sikker og fremmer søvn.  

doTERRA Rescuer Kids Beroligende blanding

 25,67
Efter en travl dag med mange aktiviteter kan du anvende Rescuer Soothing Blend for at slappe af og mindske følelsen af spændinger i voksende, trætte ben.

doTERRA Steady Kids Grounding Blend

 25,67
Steady Grounding Blend er perfekt til daglig brug eller efter behov og har en blød, indbydende og let frugtagtig aroma.

doTERRA Stronger Kids Protective Blend

Original price was: € 22,33.Current price is: € 11,15.
Den blomstrede, bløde, træagtige duft af Calmer giver dit barn en beroligende atmosfære, der bidrager til at føle sig sikker og fremmer søvn.

doTERRA Tamer Kids Digestive Blend

 26,33
Barndommen er en tid fuld af usikkerheder, men en ting, som alle børn har brug for, er trøstende og beroligende dufte. Uanset om disse aromaer ledsager en mavemassage efter et stort måltid, en lang biltur eller bare en pause fra en lang dag,

doTERRA Thinker Kids Focus Blend

 27,67
Thinker er ideel til alle, fra børn til voksne, og er en naturlig måde at blive mere fokuseret på. Thinker er designet til at skabe en følelse af årvågenhed og klarhed og er det perfekte valg, når det er tid til at være opmærksom og koncentrere sig.

doTERRA Kids Collection

Original price was: € 201,33.Current price is: € 151,00.
En unik samling af æteriske olieblandinger, der er sammensat med de små i tankerne. Nu med ti ophængningsringe kan du tilføje flere af dine yndlingsroll-ons til din Kids Collection-taske. Opdateret med den nye Tamer Digestive Blend, flashcard samt nye og forbedrede silikonetoppere.

doTERRA Elephant Diffuser

Original price was: € 50,00.Current price is: € 37,50.
Denne søde elefant diffusor hjælper med at skabe en rolig og beroligende atmosfære med sin bløde lysfremvisning af en stjernehimmel,