doTERRA MetaPWR æterisk olie 15ml

 45,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

MetaPWR Metabolic Blend er udviklet af kliniske forskere hos doTERRA og er en patenteret afbalanceret blanding af CPTG® Grapefrugt, citron, pebermynte, ingefær og kanelbark æteriske olier. MetaPWR-olieblandingen kan fungere som en vigtig del af et dagligt sundt stofskifte, når den anvendes indvendigt.

En upubliceret præklinisk undersøgelse tyder på, at Metabolic Blend kan nå og reducere fedtceller, når den tages, men der er behov for mere bekræftende klinisk forskning. Limonene, en fremtrædende kemisk bestanddel i MetaPWR, kan støtte et sundt stofskifte, når det indtages. Indtagelse af æterisk pebermynteolie, en MetaPWR-ingrediens, har vist sig at reducere appetitten og forbedre den sportslige præstation.

MetaPWR Metabolic Blend – en del af MetaPWR Metabolic System – understøtter sunde wellness-regimer, der sigter mod øget energi og vitalitet, metabolisk sundhed og vægtstyring for at tilføje sundhed til dit liv.

Metabolic Blend:

 • Hæmmer væksten af fedtceller
 • Hjælper med at dæmpe cravings
 • Fremmer et sundt stofskifte
 • Uden stimulanser

MetaPWR olieblanding kan tilsættes til dit vand eller indtages i gelkapsler. Hver dag skal du tage 6 dråber olie i dit vand eller 3 kapsler med 2 dråber. Du kan også massere olien ind i dine “problemområder”. Tilsæt det til vores uparfumerede hånd- og kropslotion og gnid det på underlivet og lårene. Du kan kombinere det med en tørbørstemassage. Det signalerer til fedtcellerne, at de skal holde op med at lagre så meget fedt!

Drik kun i glas eller rustfrit stål, ikke i plastik.

Drik den rette mængde vand hver dag. Opbyg til at drikke 35 ml vand pr. kg kropsvægt.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg