doTERRA Clementine æterisk olie (5ml)

 34,95

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal
  N
  Neat
  P
  Photosensitive

Krydret, forfriskende og sød, Clementine æterisk olie giver en række fordele, herunder dens rensende egenskaber. Clementinens citrusduft kan forbedre og booste dit humør.

På lager

Brugstips

 • Tilsæt 3-4 dråber Clementine til dine overfladerensemidler for at øge deres renseevne og give dem en sød, citrusagtig duft.
 • Spredt for at fremme en let og behagelig atmosfære.
 • For at hjælpe med at lindre lejlighedsvis halsbrand eller fordøjelsesproblemer, kan du tilføje 1-2 dråber Clementine til juice, te eller vand.* Du kan også prøve dette for at give et dejligt twist i smagen og for at booste fordøjelsen.*
 • For at opnå en naturlig rensende effekt (og en frisk, syrlig duft!) kan du tilsætte et par dråber til din ansigtsrens eller shampoo.
 • Prøv at inkorporere Clementine i en af dine yndlingsopskrifter for at få en ny smag og for at støtte fordøjelses- og immunsystemet og et sundt stofskifte.*

Hvad er Clementine æterisk olie godt for?

Clementine er en naturlig hybrid af mandarin og sød appelsin, og den æteriske olie er koldpresset fra frugtens skræl. Ligesom andre citrusolier er Clementine rig på den rensende kemiske ingrediens Limonene; den er dog sødere og mere krydret end de fleste citrusolier.

Clementine kan styrke immunsystemet, støtte stofskiftet og fremme mave-tarm sundhed.* Det kan lejlighedsvis hjælpe med at lindre halsbrand og fordøjelsesbesvær.* Clementine æterisk olie er alsidig, da det også kan hjælpe med en sund åndedrætsfunktion.*

Aromatiske fordele ved Clementine omfatter opløftning af humør og positive følelser. Citrusolier, herunder Clementine, kan også hjælpe dig med at føle dig mere oplivet og mindre ængstelig. Ikke alene løfter Clementine dine følelser, den renser også luften og gør den renere og renere. Forbedr dit generelle helbred ved at tilføje Clementine til din wellness-rutine.

Beskrivelse af planten

Clementiner er ret unikke blandt planterne i Citrus-slægten. Mere specifikt har Citrus clementina ikke et så højt varmekrav for at trives. Det betyder, at de kan dyrkes i områder med mere moderate temperaturer. Regioner med højere gennemsnitstemperaturer, såsom Nordafrika, Middelhavsområdet og Californien, producerer de mest værdifulde klementiner (både i størrelse og kvalitet), men Kina er den største producent generelt set. Sammen med træets unikke høstfaktorer skaber de flygtige aromatiske forbindelser i skrællerne en tydelig appelsinlignende duft med subtile noter af citron.

Olier, der passer godt til Clementine

Duften af Clementine blander sig godt med følgende æteriske olier: Arborvitae-olie, Citrus Bliss-olie, Koriander-olie, Grapefrugt-olie, Citron-olie, Spearmint-olie.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg