doTERRA Bergamot æterisk olie (15ml)

 59,00

  Bergamot har både beroligende og opløftende egenskaber og kan fjerne ængstelige følelser, samtidig med at den har rensende og rensende egenskaber. Bergamot er en beroligende olie for huden og hjælper til en god nattesøvn. Bergamot er enestående blandt æteriske citrusolier, fordi olien har evnen til at være både opløftende og beroligende.

  På lager

  Bergamot har i årevis været brugt i Italien til at reducere følelser af stress og til at berolige og forynge huden. Bergamot er den mest delikate af alle citrusplanterne. Denne plante har brug for et særligt klima og en særlig jordbund for at vokse godt. I Grækenland bruges den umodne frugt af dette træ som konfekt og indgår ofte i desserter eller til kaffe.

  Bergamot er enestående blandt æteriske citrusolier, fordi olien har evnen til at være både opløftende og beroligende. Dette gør denne olie ideel til at hjælpe med ængstelige og triste følelser. Olien har også en rensende og rensende effekt på huden, samtidig med at den virker beroligende. Olien bruges ofte i massageterapi for dens beroligende og hudrensende egenskaber. Denne æteriske olie kan også findes i Citrus Bliss

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Bergamot i en diffusor i et klasseværelse, på arbejdet eller i hjemmet hjælper med at reducere stress og spændinger.
  • Brug olien på huden under brusebadet og inhalér aromaen dybt for at opleve den beroligende effekt.
  • Skift almindelig te ud med Earl Gray med en dråbe bergamot.
  • Påfør en dråbe på fødderne for at få en god nats søvn, eller brug olien sammen med fraktioneret kokosolie til en beroligende og afslappende massage.
  • Brug 1 til 2 dråber i nakken og på håndleddene for at opnå en dejlig parfume.

  Advarsler

  Må ikke indtages.
  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

   

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg