doTERRA Clary Sage (Scarlet) æterisk olie (15ml)

 66,67

  Denne olie er et must have til månedlige ubehag. Clary Sage hjælper med at lindre og fremmer et muntert humør.

  På lager

  Kvinder ved, at de månedlige ubehageligheder nogle gange kan give problemer. Klarsalvie er en olie, der kan bruges til at lindre disse ubehageligheder. Olien letter også humøret og gør dig glad og munter.

  Hovedkomponenten i salvie er linalylacetat, som er en del af estergruppen, hvilket gør den til en af de mest afslappende, beroligende og afbalancerede æteriske olier. I middelalderen blev planten ofte brugt til at berolige huden.

   

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Gnid tre til fem dråber på underlivet for at give en beroligende massage.
  • Kom Clary Sage sammen med Roman Chamomile (Roomse Kamille) i badevand for at lindre stress.
  • Olien tilsættes til shampoo eller balsam og fremmer sundt hår og sund hovedbund.
  • Et par dråber i en diffusor ved siden af sengen fremmer en god nats søvn.
  • Tilsæt et par dråber salvie og Geranium til en spray for at beskytte håret mod hårtørrer, glattejern eller krøllejern.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg