doTERRA Arborvitae (Tree of Life) Æterisk olie (5ml)

 37,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Denne doTERRA Arborvitae æterisk olie er kendt som “livets træ”. Med sin kraftige rensende og rensende virkning er det et naturligt insektmiddel og kan også bruges som træbeskyttelse. For meget følsomme mennesker kan Arborvitae være jordnærende.

Den varme og træagtige æteriske olie af Arborvitae bruges i meditationspraksis for sin beroligende aroma. Arborvitae træet producerer en æterisk olie med rensende egenskaber. Arborvitae-olie anvendes til hudpleje og kan bruges til at polere træmøbler.

 

På lager

DoTERRA Arborvitae æterisk olie har mange terapeutiske fordele for krop og sind.Arborvitae er også kendt som "livets træ" og er majestætisk i sin størrelse og har mange anvendelsesmuligheder. Vores æterisk olie af arborvitae er udvundet af Thuja Plichta-træets kernetræ. Den er også kendt som Western Red Cedar og er hjemmehørende i Nordamerika. (hovedsagelig Canada og det nordvestlige USA). Denne unikke kilde til æterisk olie af Arborvitae indeholder en særskilt kemisk profil og er unikt koncentreret i methyl thujat. Udvindingen af disse olier sker på en innovativ, miljømæssigt ansvarlig måde ved at destillere resttræmateriale for at sikre, at der ikke fældes unødigt træer til produktionen. Arborvitae træet er hjemmehørende i Canada, og alle dele af Arborvitae træet blev brugt på forskellige måder af indianerne (de oprindelige indbyggere i Amerika) til helbredelse, sundhed og bygning af skibe, totem pæle, kurve og tøj.Derfor kan han bruges sammen med folk, der mener, at alle fremskridt i livet skal ske gennem kamp og anstrengelser. Olien inviterer folk til at leve med fred og glæde ved at stole på et godt resultat.I oldtidens civilisationer blev denne olie brugt til at forbedre den åndelige kommunikation under ritualer og andre ceremonier.Arborvitae er en æterisk olie, der er udvundet af træet fra Thuja Plicata-træet. Indianerne værdsætter dette træ for deres sundhed, og træet bruges til at lave skibe, totempæle, kurve og tøj. På grund af den stærke insektskydende virkning, som olien (og dermed træet) har i sig, rådner træet ikke. Derfor er olien populær blandt træskærere.Læs mere? Klik her.

Anvendelser doTERRA Arborvitae æterisk olie*

 • Tilsæt et par dråber til en sprayflaske med vand og spray på overflader eller hænder som et desinfektionsmiddel.
 • Brug 3-4 dråber Arborvitae i en diffusor for at rense luften og afvise insekter i huset.
 • Bland 4 dråber Arborvitae med 2 dråber Citron for at opnå et naturligt træbeskyttelsesmiddel og en naturlig polering.
 • Brug den, mens du mediterer, for at opnå en følelse af ro og fred.
 • Når du bruger olien på huden, skal du påføre 1-2 dråber på det ønskede område. Fortynd olien med fraktioneret kokosolie.

Følelsesmæssige og åndelige virkninger af Arborvitae Essential Oil

doTERRA Arborvitae: Tillid til en højere magt

Denne æteriske olie hjælper folk, der tror eller opfører sig som om alting er eller bør være en kamp, og at de skal gøre tingene selv uden at bede om hjælp. I stedet for at tro på det guddommelige blokerer disse mennesker ubevidst for enhver hjælp, der kommer fra "oven". De vælger at gøre alting selv, ved hjælp af deres egen hårde indsats. De føler et behov for at kontrollere alle udfald i deres liv.Arborvitae-olie udvindes af træet, hvilket gør den meget jordnær. Den støtter dig i at give slip på behovet for kontrol og inviterer dig til at leve i fred, harmoni og fuldkommen tillid.

Vigtigste ingredienser

Denne doTERRA Arborvitae æterisk olie består hovedsageligt af methylthujat, methylmyrtenat og a-terpineol.

doTERRA Arborvitea Essential Oil kombineres godt med

Copaiba, Basil (Basilicum), Frankincense (Wierook)

Advarsler

Må ikke indtages. Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder. Undgå sollys eller UV-stråler i op til 12 timer efter påføring af dette produkt.*Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.