doTERRA Balsam Gran æterisk olie (5ml)

 46,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Balsam granolie Produktbeskrivelse

Den majestætiske balsamgran, der er kendt som en af de mest velduftende juletræer, stammer fra de bølgende fyrreskove i Canada. Disse mægtige grantræer producerer balsamgranolie, en æterisk olie med en mindeværdig, vinterlig duft. Som en af hovedbestanddelene giver ß-Pinen æterisk olie af balsamgran hudrensende og hudberoligende fordele, når den anvendes lokalt, hvilket gør den til en fantastisk æterisk olie til aromatisk massage. Når du forstøver den friske, træagtige aroma af denne strålende æteriske olie, giver den liv og energi til ethvert miljø, og indånding af duften af balsamgranolie vil helt sikkert fremkalde minder om ferien.

Hvordan bruger jeg Balsam Fir olie?

 • Hudpleje: Tilsæt en dråbe balsamgranolie til din ansigtsrens, sæbe eller kropsvask for at tilføje en ekstra rensende effekt og en stimulerende aroma til dine almindelige personlige plejerutiner.
 • Massage: Kombiner et til to dråber balsamgranolie med fraktioneret kokosolie for at opnå en kølende fornemmelse på huden og en opkvikkende aroma under en afslappende massage.
 • Bad: Tilsæt to til tre dråber Balsam Fir-olie til et varmt Epsom-saltbad for at opnå en opkvikkende aroma, der giver en beroligende afslutning på dagen.
 • Velduftende pynt: Giv dit plastiktræ en fortryllende, autentisk aroma i ferien ved at dekorere det med aromatiske lerornamenter, der hver især indeholder en dråbe æterisk olie af balsamgran.
 • I diffuseren: Diffunder tre til fem dråber Balsam Fir-olie i din husholdning for at opnå en forfriskende, jordnær og træagtig atmosfære, der især passer til vintermånederne eller omkring dine yndlingsferier.

Sjovt faktum

I tusindvis af år har nogle af de første nationers indbyggere i træets oprindelige regioner brugt balsamgran til mange hellige rituelle og wellnessformål.

Hvordan får balsamgranolie sin oprindelse?

Æterisk olie af balsamgran stammer fra Canada gennem Cō-Impact Sourcing®. Balsamgranolie fremstilles ved hjælp af den samme unikke, bæredygtige udvindingsproces som æterisk olie af sortgran. Denne proces omfatter en cirkulær destillationsproces, der reducerer affald, genererer elektricitet og producerer 60 % mindre drivhusgasemissioner end konventionelle processer.

Hvad er balsamgranolie?

Balsamgran er stedsegrønne træer, der stammer fra Nordamerika, og de er mere end 24 meter høje og har tykke klaser af nåleagtige blade. Balsamgran, der primært bruges til papirmasse og byggeri, reagerer ikke godt på forurening og er ikke udbredt i byområder, men foretrækker at vokse i Canadas frodige skove, hvor luften er frisk og ren. Æterisk olie af balsamgran er dampdestilleret fra træets bark.

Hvilke æteriske olier blander sig godt med Balsam Fir olie?

Duften af æterisk olie af balsamgran blander sig godt med andre vinteraromaer nellikeolie, douglasgranolie, sibirisk granolie og røgelseolie.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.