doTERRA Console Comforting Blend (5ml)

 67,67

  DoTERRA Console Comforting Blend bruger søde blomster- og træolier til at fremme følelser af komfort og giver dig en håbefuld vej til følelsesmæssig healing.

  På lager

  At miste noget eller nogen, man elsker, kan være dybt og utroligt smertefuldt. Uudtalte ord eller ubesvarede spørgsmål kan gøre dig bekymret og urolig. Console Comforting Blend med æteriske olier fra blomster og træer kan hjælpe dig med at lukke døren til sorg og tage dit første skridt på en håbefuld vej til følelsesmæssig healing. Bind dit knuste hjerte med Console Comforting Blend.

  Følelser er resultatet af et helt kompleks af psykologiske og sensoriske stimuli, herunder lugtesansen. dōTERRAs emotionelle aromaterapi er praktisk og anvendelig for alle. Denne sammensætning er specielt udviklet til at hjælpe med sorg. Olien fås også i den praktiske Console Touch.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Et par dråber af Console i en diffusor kan trøste sjælen i tabstid og fremkalde følelser af håb.
  • Påfør olien på brystet morgen og aften som en påmindelse om tålmodighed, healing og positive tanker.
  • To til tre dråber på en halskæde eller et tørklæde, og duften hjælper med positive følelser hele dagen lang.

  Sammensætning Konsol Touch

  Denne olie er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig sensibilisering af huden.
  Opbevares utilgængeligt for børn.
  Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.
  Undgå sollys eller UV-stråler i op til 12 timer efter påføring af dette produkt.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

   

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg