doTERRA Ylang Ylang æterisk olie (15ml)

 63,67

  Olien støtter sund hud og sundt hår, samtidig med at den beroliger og reducerer stress. Ylang Ylang-olie fra doTERRA fremmer positive tanker og dufter også godt. Kan varmt anbefales til enhver kvinde.

  På lager

  Denne æteriske olie er fremstillet af de stjerneformede blomster fra det tropiske Ylang Ylang træ. Olien er blevet brugt i århundreder i religiøse ceremonier og bryllupsceremonier og bruges i dag i aromaterapi til at reducere spændinger og stress. Olien fremmer også positive tanker og kan bruges ved hjertesorger.

  Sundhedsindustrien bruger Ylang Ylang-olie mest i luksusprodukter til hår og hud. Olien har en særlig duft og nærende og beskyttende egenskaber. Det kan også bruges som antidepressivt, antiseptisk, krampestillende, beroligende, tonic og som en stærkt virkende antioxidant. Olien fungerer godt sammen med Bergamot, Geranium, Grapefruit og Vetiver.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Et par dråber olie i et bad med epsom-salt hjælper til at slappe af.
  • Blødgør huden ved at dampe olien på ansigtet.
  • Brug den æteriske olie som en naturlig parfume. Den afgiver en sød blomsterduft.
  • Ylang Ylang-olie virker i kombination med FCO (Gefractioneerde Kokosolie) for at styrke dit hår.
  • Indtagelse af olien kan støtte som en antioxidant.

  Vigtigste ingredienser Ylang Ylang

  Denne æteriske olie består hovedsagelig af germacrene og caryophyllen.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

   

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg