doTERRA æterisk olie af citron og eukalyptus (15 ml)

 21,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Citron-eukalyptus er rensende og opløftende, stammer fra det nordlige Australien og er kendt for sin forfriskende, citronduftende aroma.

Tip til brug

 • Tilsæt en sprayflaske med vand til rengøring af overflader eller brug den som en naturlig rumspray.
 • Spray om morgenen for at skabe et energisk og positivt miljø.
 • Kombiner et par dråber med fraktioneret kokosolie for at opnå en foryngende, opkvikkende massage.

 

Hvad er forskellen mellem eukalyptusolie og citron-eukalyptusolie?

Citron-eukalyptusolie kommer fra en anden type træ end eukalyptusolie. Citron-eukalyptus er et almindeligt kælenavn for træet, men det kaldes også citrongummi og blåplettet gummi. Trods navnet er citron-eukalyptus ikke en citrusfrugt. Ligesom citronmyrtle og citrongræsolie har den bare en citronagtig aroma.

Hvordan bruger du citron-eukalyptusolie?

Citron-eukalyptusolie har en forfriskende duft, der er ideel til at skabe en opløftende og opkvikkende atmosfære. For at få gavn af dette kan du sprede citron-eukalyptus alene eller sammen med andre olier, du kan lide. Citronellal og citronellol er de vigtigste kemiske bestanddele i citron-eukalyptus, som giver olien rensende egenskaber. Kom et par dråber i en sprayflaske med vand til brug på overflader. For at give ekstra effekt kan du også tilsætte et par dråber af din yndlingscitrusolie til sprayflasken. Du kan også bruge den rensende effekt af citron-eukalyptus til at rense din hud. Tilsæt en dråbe til din ansigtsrens eller fugtighedscreme. Hvis du aldrig har brugt citron-eukalyptus topisk før, skal du fortynde olien. Fortynding med en olie som f.eks. fraktioneret kokosolie vil minimere hudens følsomhed.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg