doTERRA Citron Myrte (Lemon Myrtle) Ethric Oil (5ml)

 28,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Citronmyrte er hjemmehørende i Australien og har en lang tradition som urtemedicin. Citronmyrte har primært en rensende virkning, men fremmer også følelser af positivitet og ro.

Hvad er Lemon Myrtle æterisk olie?

Citronmyrtetræer er mellemstore træer med mørkegrønne, lancetformede blade, der bliver siddende på træet hele året. Fra sommer til efterår vokser de cremehvide blomster i klaser for enden af grenene.Den æteriske olie er dampdestilleret fra træets blade. Selv om bladene kan høstes hele året rundt, er det bedre ikke at gøre det i den våde årstid. Efter høsten destilleres bladene straks for at sikre den bedste kvalitet af olien.

Hvad er citronmyrtle godt for?

Citral, der er kendt for sine rensende egenskaber, er den vigtigste kemiske bestanddel i citronmyrte. Brug Lemon Myrtle til at rense huden eller overflader eller rense luften. Fortynd altid Lemon Myrtle med en bæreolie for at minimere hudens følsomhed.Duften af citronmyrte er sød, citronagtig og let krydret, og den er på samme tid beroligende og opløftende for humøret.

Brugstips

 • Du kan lave et selvfremstillet universalrengøringsmiddel ved at tilsætte et par dråber citronmyrte og vild appelsin til en sprayflaske med vand og hvid eddike.
 • Spray til at rense luften og støtte en følelse af velvære.
 • Tilsæt 1 dråbe til din ansigtsrens eller fugtighedscreme for øget rensende virkning og ekstra duft.

Hvor kommer Lemon Myrtle fra?

Citronmyrtetræer er hjemmehørende i Australien og stammer fra den subtropiske og tropiske østkyst af Australien, 50-800 meter over havets overflade. Aboriginal (oprindelige) australiere og Torres Straight Islanders har længe brugt Lemon Myrtle til forskellige formål.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.