doTERRA Peace Reassuring Blend (5ml)

 47,33

  Peace Reassuring Blend fremmer følelser af tilfredshed, ro og beroligelse, når ængstelige følelser eller følelsesmæssige situationer overvælder livet.

  På lager

  Hvile? Hvornår tager vi os egentlig tid til det i vores travle samfund? Men selv i ængstelige øjeblikke kan roen glide væk fra dig, og en overvældende følelse overtager din krop. Peace Reassuring Blend kombinerer æteriske olier af blomster og mynte for at fremkalde et minde om fred med duften.

  Alle har ængstelige, overvældende og frygtsomme følelser i deres liv. Med så mange overvældende situationer og følelser omkring os hver dag er det vigtigt at tage sig tid til at trække vejret dybt og balancere vores følelser. Et par dråber Peace vil give dig en positiv påmindelse og genoprette tilliden til dig selv, og dermed genoprette balancen i os selv.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Et par dråber Peace i en diffusor om natten hjælper med at skabe et beroligende miljø og fremmer en fredelig søvn.
  • Ved ængstelige følelser kan du lægge en dråbe olie i hånden. Gnid hænderne sammen og inhalér dybt.
  • Før en vigtig prøve eller en tale kan olien inhaleres i en diffusor eller på håndfladerne.
  • For at berolige et vredt eller rastløst barn kan Peace påføres på fodendenes underside.

  Sammensætning Peace beroligende blanding

  Denne olie er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  • Vitiver
  • Lavendel
  • Ylang Ylang
  • Frankincense
  • Klarsalvie
  • Morjoram
  • Labdanum
  • Pebermynte

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg