doTERRA Peace Touch roller (10ml)

 34,67

  Peace Reassuring Blend fås nu også i en praktisk roll-on: Peace Touch. Let at bære og bruge. Blandingen fremmer følelser af tilfredshed, ro og beroligelse, når ængstelige følelser overvælder dig.

  På lager

  I dag bevæger vores samfund sig i en fart, der gør det let at føle sig bekymret eller overvældet, uanset alder. Peace-blandingen fra doTERRA er en sammensætning af blomsterolie og mynteolie og er en positiv påmindelse om, at du har lov til at være den, du er. Nu fås Peace-olien også i en rulle: Peace Touch.

  Rullen gør det nemt at anvende den i hverdagen. Denne oliens blomster- og myntearoma minder dig om, at det ikke nødvendigvis giver et lykkeligere liv at eje flere ting og gøre flere ting. Sæt farten ned, tag en dyb indånding og find det rolige, fredelige sted igen, hvor du har lov til at være dig selv.

  Olien fremmer følelser af ro, tryghed og tilfredshed. Tillad dig selv følelsen af fred.

  Vil du læse mere om den essentielle blanding af Peace? Klik her.

  Anvendelser*

  • Giv dig selv ro i sindet ved at smøre Peace Touch på dine tindinger og derefter massere den ind.
  • Påfør olien på spændte skuldre.
  • Ved svære følelser kan du rulle Peace Touch-rullen på håndleddene og trække vejret dybt.
  • Rul olien under fødderne for at berolige et vredt eller rastløst barn.

  Sammensætning Peace Touch

  Denne praktiske roll-on er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  • Fraktioneret kokosolie
  • Vetiver
  • Lavendel
  • Ylang Ylang
  • Klarsalvie
  • Merian
  • Labdanum
  • Pebermynte

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg