doTERRA Holiday Peace Æterisk olie (15ml)

 35,65

    A
    Aromatic

Skab et miljø med harmoni, balance og fred i dit hjem med Holiday Peace. Den forfriskende, opkvikkende duft af fyrretræer vil minde dig om fredfyldte vinterlandskaber hele sæsonen igennem.

Brugstips

  • Spray rundt i huset før en sammenkomst, eller når du ønsker at skabe en indbydende atmosfære af fred og ro.
  • Tilsæt et par dråber til en sprayflaske med vand for at skabe en forfriskende cremespray.
  • Lav en spritzer, og spray dine jule- eller sæsondekorationer for at opnå en jordnær, træagtig duft.
  • Tilsæt et par dråber til et varmt bad med Epsom-salt.
Ferien kan være travl og nogle gange ligefrem overvældende. Bring en fredfyldt atmosfære ind i dit liv med denne patenterede blanding af æteriske olier af Frankincense, sibirisk gran, Douglasgran, Himalayatræ, grapefrugt og vetiver.Frankincense, kongen blandt olier, har i århundreder været værdsat som en af de mest værdifulde og kraftfulde æteriske olier. Dens rige duft indbyder til hvile og afslapning. Jordisk vetiver har en beroligende aroma og er særlig velegnet til beroligende massage. Grapefrugt er sød, diskret og let og tilføjer et strejf af citrus til aromaen. Grapefrugt er rensende og hjælper med at friske luften op. En nåletræstrio af sibirisk gran, douglasgran og himalaya gran bringer balance og forfriskning til denne blanding. Alle tre fyrreolier er rene, træagtige og friske og hjælper med at fremme en følelse af let vejrtrækning, samtidig med at de har en jordnær effekt. En ægte vinterblanding, der spreder Holiday Peace i hele huset og nyder den magiske duft af frisk skovluft.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.