doTERRA ZenGest Touch roller (10ml)

 32,33

  ZenGest Touch rolleren kan hjælpe ved oppustethed eller andre gastrointestinale problemer. Gælder også for rejsesygdomme.

  På lager

  ZenGest Touch roller er klar til brug med det samme. Olien kan hjælpe med fordøjelsen, berolige maven og forbedre den generelle fordøjelseskvalitet. Denne unikke blanding indeholder ingefær, fennikel og koriander. Pebermynte, terragon, anisfrø og kommen hjælper med fordøjelsen og opretholder et sundt mave-tarmkanalen. ZenGest Touch er fantastisk at have ved hånden ved oppustethed efter at have spist, olien er sikker og effektiv.

  Indvendig brug af ZenGest er en sund, naturlig og skånsom måde at lindre en forstyrret mave eller opretholde et sundt fordøjelsessystem på. I ZenGest Touch er ZenGest-blandingen fortyndet med fraktioneret kokosolie, hvilket gør den direkte anvendelig på huden.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Påfør olien på maven, før du flyver eller kører. ZenGest Touch kan med sin beroligende olie reducere rejsesygdomme.

  Sammensætning ZenGest Touch

  Denne olie er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  • Anisfrø
  • Pebermynte
  • Ingefær
  • Karve
  • Koriander
  • Fennikel
  • Fraktioneret kokosolie

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg