doTERRA White Grapefruit æterisk olie (5ml)

 33,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal
  N
  Neat

Hvid grapefrugt har mange af de samme egenskaber som din trofaste lyserøde grapefrugt, selv om den har en anden farve og er lidt mere skæv, og den har mange af de samme egenskaber som din trofaste lyserøde grapefrugt!

På lager

Brugstips

 • For at lave en DIY (gør det selv)-forfriskende spray til rum eller badeværelse kan du putte et par dråber hvid grapefrugt, bergamot, lavendel og din yndlingsgranolie i en sprayflaske med vand.
 • Tilsæt 1-3 dråber hvid grapefrugt til vand, limonade eller te for at få et strejf af smag og en god fordøjelse.*
 • Indarbejd hvid grapefrugt i din hudplejerutine ved at tilføje den til din yndlingsskrub eller -peeling.
 • Tilsæt et par dråber hvid grapefrugt til shampoo for at opnå ekstra rensende egenskaber og en let, sød duft.
 • Spray hvid grapefrugt sammen med douglasgran for at skabe en forfriskende, energigivende og balancerende atmosfære.

Hvad er forskellen mellem Pink og White Grapefruit Essential Oil?

Hvid grapefrugt og lyserød grapefrugt er simpelthen forskellige sorter af samme plante. Navneforskellen skyldes frugternes farver, men de har samme kemiske sammensætning og andre egenskaber.

Hvad bruges grapefrugtolie til?

Æterisk olie af hvid grapefrugt kan bruges aromatisk, udvortes og indvendigt.Den dejlige, friske citrusduft er opløftende og kan bruges til at skabe et miljø af positivitet og selvtillid. Diffunder White Grapefruit om morgenen, når du forbereder dig på dagen, eller om eftermiddagen, når du har brug for lidt ekstra energi og støtte. Eller sæt White Grapefruit på et smykke i en diffusor for at bære duften med dig hele dagen. En anden måde at bruge den aromatisk på er ved at lave en naturlig cremespray eller en luftfrisker.Den vigtigste kemiske bestanddel i hvid grapefrugt er limonene, hvilket betyder, at olien er meget rensende og rensende. Brug den som en del af din rengøring, eller kom et par dråber i køkkenvasken for at få den til at dufte frisk.

Er det sikkert at drikke æterisk grapefrugtolie?

En anden måde at drage fordel af grapefrugtens rensende egenskaber på er internt. Indtaget internt fremmer White Grapefruit mave-tarmkanalen og fordøjelsessystemet.* Det hjælper også med at støtte et sundt stofskifte.*Tilsæt et par dråber grapefrugtolie til dit vand og nyd den matchende smag, eller prøv at tilsætte den til en smoothie. Du kan også bare lægge et par dråber under tungen eller tage det i en urtekapsel.

Er grapefrugt godt for huden?

En anden fordel ved grapefrugternes rensende og rensende egenskaber er, at de kan anvendes på huden. Tilsæt en dråbe til din ansigtsrens for at få en sød duft og et rensende boost! Hvis du bruger grapefrugt som en del af din hudpleje om aftenen, reducerer du bumser og fremmer en sund teint.Da hvid grapefrugt er en citrusolie, er den lysfølsom. Det betyder, at du bør undgå UV-stråler i op til 12 timer efter lokal påføring af olien. En nem måde at gøre dette på er at bruge grapefrugt alene i din hudplejerutine om aftenen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.